Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

02. 03. 2022. 16:56 4

Putinova "tajna" ćerka: Bogatstvo i armija fanova (FOTO)

Rođena u strogoj tajnosti i godinama skrivana od javnosti, a danas je zvezda Instagrama.

Ruski predsednik Vladimir Putin navodno ima 18-godišnju vanbračnu ćerku koju je dobio sa čistačicom Svetlanom Krivonogikom dok je još bio u braku sa Ljudmilom.

Vladimir Putin ima dve ćerke Mariju i Katerinu, međutim, o njegovoj vanbračnoj deci, čiji je identitet skriven od javnosti, godinama ne prestaje da se priča.

Najglasnije se pričalo da je sa bivšom gimnastičarkom Alinom Kabaevom dobio još jednu ćerku, a potom i blizance, međutim, ove glasine nikada nisu potkrepljene dokazima.

Sa druge strane 2020. godine u javnosti se pojavila informacija da je Elizabeta Luiza Rozova vanbračna ćerka Vladimira Putina, koju je dobio iz navodne afere sa čistačicom Svetlanom Krivnogik.

Kako pišu ruski mediji za vreme ove afere ruski predsednik još je bio u braku sa Ljudmilom, a ljubavnica je podigla toliku prašinu da je danas milionerka.

Nakon ove objave trojica ruskih novinara proglašeni su za strane plaćenike, a ruske vlasti pokrenule su istragu o kleveti.

Kako tvrdi ugašeni portal "Projekt" Elizabetino srednje ime još jedan je dokaz porekla, pored kopije papira koji svedoče o identitetu oca. Njeno srednje ime, koje deca u rusiji nasleđuju po ocu, je Vladimirovna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati