Savremena žena

Direktno.rs

17. 02. 2022. 11:30 0

Dodavanjem ovog sastojka u šampon obnovićete kosu

Verujemo da nikada ne biste pomislili da dodate ovaj sastojak svom šamponu, ali prema rečima dama koje su isprobale ovaj recept, rezultati su izvanredni i zaista deluju. Sve što vam treba šećer.

Dok brinemo o svojoj kosi, fokusiramo se na samu kosu i potpuno zaboravljamo na skalp. Ovo je velika greška, kažu frizeri jer samo ako je koža glave negovana, možemo očekivati da će kosa izgledati zdravo i sjajno.

Da bi koža glave bila zdrava, piling treba raditi sa vremena na vreme, baš kao što radimo sa kožom lica. Sve što treba da uradite je da dodate kašiku šećera u šampon koji inače koristite za pranje kose.

Šećer će omogućiti vašem skalpu da nežno ljušti i ukloni mrtve ćelije koje blokiraju rast lepe i negovane kose. Pored toga, šećer će osigurati dublje i temeljnije pranje i omogućiti regeneratoru da prodre dublje i bolje nahrani samu kosu.

Ipak, pazite da ne preterujete sa samom procedurom jer se koža glave može brzo isušiti. Najbolje bi bilo da piling ponovite nakon svakog četvrtog pranja i sigurno ćete primetiti rezultate.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Još jedna cigla u zidu

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati