Savremena žena

Direktno.rs

21. 11. 2021. 15:02 1

Pet frizura koje muškarci ne vole da vide na ženama

Konjski rep, punđa, kratka kosa, postoji čitav spisak frizura. I dok većina žena favorizuje jedan određeni stil kojem je obično verna godinama, muškarci ipak imaju neke zamerke.

U anketi jednog portala koji se bavi lepotom, muškarci su odgovarali na pitanja o ženskim frizurama, odnosno otkrili su koje frizure uopšte ne vole.

1. Takozvani "Undone-look"

Žene vole tu razbarušenu frizuru – jer je nije komplikovana, malo se protrese kosa, stavi se eventualno malo suvog šampona i evo nam frizure koja izgleda kao da smo upravo izišle iz kreveta. Kod muškaraca takva frizura ne prolazi baš najbolje, dobila je mršavu trojku u kategoriji seksepila.

2. Čuveni "Pixie-cut"

Možda je problem u tome da se muškarci boje da im je žena s kratkom kosom konkurencija, pa je zato pixie-cut završio na samom dnu lestvice. Većina muškaraca preferira dugu kosu kod žena.

3. Simpatični "Half Bun"

Ova jednostavna frizura zapravo je kovanica od reči "Half" (pola) i "Bun" (punđa). Radi se o već viđenoj frizuri polupodignute kose koja sada ima novo lice jer je podignuta na sam vrh glave. Posebno mlađe žene vole ovu frizuru koja može da se napravi za nekoliko sekundi.

Međutim, muškarci misle drugačije. "Izgleda poput pokušaja da napraviš nešto od kose, a nemaš pojma kako to ide", glasilo je objašnjenje ispitanika.

4. Pletenica

Pletenica je strogo i čvrsto povezana kosa koja crte lica stavlja u prvi plan. Usprkos tome nije dobro prošla u anketi. Muškarci je ne smatraju kreativnom, a ni lepom. Osim toga, žene s repom su ocenili kao vrlo rezervisane i suzdržane.

5. Punđa

Kao i pletenica, ni punđa ne spada u omiljene frizure kod muškaraca. Punđa izgleda preozbiljno, objasnili su momci.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati