Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

26. 10. 2021. 15:37 13

Srpska misica pokazala dvoglavog orla: Namestili je? (FOTO)

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije srpske misice interkontinental Valentine Petrović, koja se slikala sa misicama Albanije, Crne Gore i tzv. Kosova, gde su sve četiri devojke pokazale albanskog dvoglavog orla.

Za prve dve nije ni čudo - jedna je iz Albanije, a druga Albanka s Kosmeta. Treća je Crnogorka Una Mugoša.

Naime, na Instagram stranici "Bunt.sveSrbija" objavljene su dve fotografije na kojima se vidi kako srpska misica rukama pravi dvoglavog orla - potez kojim već godinama Srbe provociraju fudbaleri Šaćiri i Džaka, ali i pevačice Rita Ora i Dua Lipa.

"Devojka skroz levo, Valentina Petrović. Predstavnica Srbije? Ne, predstavnica bezglavlja", piše u opisu fotografije.

Podsetimo, misice se nalaze u Šarm el Šeiku, gde se održava Izbor za mis interkontinental.

Simbol dvoglavog orla je provokacija Srba idejom tzv. velike Albanije.

Ubrzo se oglasila i naša misica.

"Želim javno da se oglasim povodom slike koja kruži društvenim mrežama! U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvana da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i devojke su me u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost. Želim da se izvinim svim priipadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, mojoj porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanju u zamku tuđe loše namere. Ja volim i bodrim svoju državu i njene vrednosti. Naša država je jedini simbol koji nosim u srcu. Jednostavno nisam razmišljala kada je došlo do ovog čina. Jako, jako mi je žao, zato pored dubokog izvinjenja donela sam odluku da od organizatora tražim dozvolu da napustim takmičenje i tim činom olakšala sebi trenutni pritisak koji nosim.

Baš se kajem, ali prosto to se nepromišljeno desilo. Teško mi padaju sve poruke i kritike, ali u pravu ste. Izvinite, nadam se da ćete me razumeti."

Vesna de Vinča, vlasnica agencija Miss Yu, koja godinama organizuje i učestvuje Izbore za mis Srbije, oglasila se za Kurir, nakon što je u javnost isplivala skandalozna fotografija srpske misice koja pokazuje dvoglavog orla, simbol tzv. velike Albanije.

- Zatečni smo i zbunjeni time što smo i mi videli. Kontaktirali smo našu predstavnicu i ona nam je poslala obaveštenje koje je postavila na svoj Instagram profil. Nakon tog čina, i mi smo, a i Valentina tražili od organizatora da bude vraćena sa takmičenja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati