Savremena žena

Direktno.rs

26. 10. 2021. 14:24 0

U 21. rađa četvrto dete: Napali je na mrežama

Nedavno se Amerikanka Krista (21) u TikTok videu požalila kako zbog činjenice da je tako mlada već je majka troje dece sa četvrtim na putu stalno nailazi na neprijatne i zlobne komentare.

Krista je ispričala da je od 2018. godine svake godine trudna pa je je u protekle tri godine rodila troje dece, a za dva meseca očekuje i četvrto.

Iako je sa suprugom više od šest godina i sa njim u sopstvenoj kući se stara o njihovoj deci, devojka kaže kako se njena trudnoća na internetu često zlobno komentariše, pa joj je jedna Tiktokerka i nedavno poručila kako "ne bi trebalo da bude ponosna na to što je u 21. godini po četvrti put trudna".

- Bez obzira na trolove jako sam uzbuđena zbog dolaska svoje "božićne bebe"! - podelila je mlada mama u svom videu i osvrnula se na one koji su pisali da s 21. godinom verovatno ni nema sa čim prehraniti svoju decu i da sigurno prima novčanu pomoć od socijalne službe.

- Nema nikakve pomoći, njihov tata ima odličan posao, a ja sam svojim izborom kući s decom - rekla je, a među negativnim se komentarima i osudama našlo i nekoliko pozitivnih reakcija žena koje su Kristi poručile da može biti ponosna na sebe.

- Imate prekrasnu porodicu, ne znam zašto svi osuđuju one koji se mladi odluče na decu - napisala je jedna žena, a druga je ispričala da i sama u 22. godini čeka svoje četvrto dete. - Ne zamaraj se s "trolovima"! - poručila joj je korisnica i iskreno čestitala na bebi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati