Savremena žena

Direktno.rs

16. 10. 2021. 10:38 2

Mama pokazala bebe i dobila užasne komentare (VIDEO)

Aleksis Laru (22) postala je viralna zvezda na internetu nakon što je snimila video sa svojim sedmomesečnim bliznakinjama, a svi su ostali zapanjeni njihovom veličinom. Nakon objave videa mnogi su je optužili da prekomerno hrani devojčice, a ona je zatim snimila novi u kojem je pokazala kako ih hrani, ali i uspeva da obe drži istovremeno.

Aleksis inače dolazi iz Mineapolisa u Americi, a pre trudnoće je imala je 49 kilograma i bila je visoka 161 cm. No, u 38. nedelji trudnoće je dobila dosta na težini i tada je imala 82 kilograma. Rodila je devojčice u martu, a prva je stigla Kamila u 9:52 i bila je teška 2.89 kilograma, dok je samo minutu kasnije na svet došla i Elena sa 2.9 kilograma.

Sada, u uzrastu od sedam meseci, bliznakinje su utrostručile svoju masu koju su imale po rođenju i sada svaka ima čak 9.5 kilograma.

"Čini se da one zaista uživaju u isprobavanju nove hrane. Kad god nešto jedem, uvek me gledaju kao da čekaju da im dam nešto", rekla je Aleksis.

Ona je imala 21 godinu kada je saznala da je trudna sa verenikom Leom Mejijom (23) i bila je presrećna.

"Moj jedini san u životu bio je da postanem mama, pa sam bila veoma uzbuđena što se to i ostvarilo. Bila sam trudna šest nedelja kada sam imala prvi ultrazvuk i tada smo videli dve male bebe na ekranu. Kako u našim porodicama nema blizanaca, bila sam potpuno šokirana, ali i uzbuđena", dodala je ova mlada mama.

"Kod blizanaca je sasvim normalno očekivati da ​​bebe budu manje. Već sam kupila odeću veličine za blizance, jer sam mislila da će biti jako male. Međutim, zajedno su imale oko 5.9 kilograma i od tada rastu vrlo brzo", ispričala je Aleksis.

Kamila i Elena na svakih nekoliko sati jedu 177 mililitara dečje dohrane i tek su nedavno počele da prelaze na čvrstu hranu. Tata Leo je visok 180 cm, pa je činjenica da su bliznakinje u nešto više od pola godine narasle do 73 cm iznenadila porodicu.

"Čini mi se da često moram da im kupujem novu odeću jer stvarno vrlo brzo rastu. Sa sedam meseci mogu da nose garderobu namenjenu deci od 12 do 18 meseci", rekla je Aleksis.

Čim su se bliznakinje rodile, ona je s njima počela da snima video zapise za svoj TikTok profil kada joj je dosadno kod kuće. No, nije ni zamišljala kakvu pažnju će njeni videozapisi privući.

"Smešno mi je sve to jer kad sam objavila video s devojčicama, nisam razmišljala puno o tome. Zapravo nisam ni razmišljala o tome da su moje bebe toliko velike dok nisam počela da čitamk sve komentare", rekla je mama.

"Pa to su osmogodišnjakinje", "Da stoje jedna na drugoj bile bi veće od vas", bili su samo neki od komentara ispod video snimka ovih beba.

U nekim komentarima bilo je optužbi da Aleksis fotošopira video zapise ili koristi filtere kako bi devojčice izgledale veće, ali ova mama kaže da to nije istina.

"Mogu reći, ugao nekih video zapisa pomalo preuveliča njihovu veličinu. Zapravo sam ne tako davno objavila video u kojem merim bebe kako bi ljudi stekli uvid u to koliko su zapravo velike. Dobijam i puno optužbi da ih previše hranim, međutim, one jednostavno samo vrlo brzo rastu", objasnila je.

"Volela bih da svi znaju jednu stvar, a to je da su sve bebe različite. Sve rastu različitim tempom, a ove moje jednostavno rastu vrlo brzo. Zdrave su i srećne. Zato se potrudite da uvek budete ljubazni", zaključila je Aleksis, a piše "Mirror".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati