Savremena žena

Direktno.rs

12. 10. 2021. 18:32 0

Prva beba sa 14, rodila 11: "Ne koristim kontracepciju" (VIDEO)

VeroniKa, koja na društvenim mrežamau deli detalje o svojoj velikoj porodici, kaže da nikada ne koristi kontracepciju zbog svog zdravstvenog stanja. Nada se da će imati još šestoro dece.

Veronika Merit, sada 36-godišnjakinja iz Njujorka nedavno je na Instagramu podelila uzbudljive vesti. Koristeći hashtag #12kids, mama je objavila video sa sonograma - uprkos natpisu ispod monitora koji traži od ljudi da ne snimaju ništa.

- Nepravedna pravila moraju se prekršiti. Ili nešto slično - napisala je Veronika ne mogavši zadržati uzbuđenje zbog nove bebe.

Veronika je još bila u školi kad je ostala trudna s najstarijom ćerkom Viktoriom, koja sad ima 21 godinu.

Od tada je rodila Andreja (16), Adama (15), Maru (13), Daša (12), Darlu (10), Marvelousa (8), Martaliju (6), Ameliu (4), Delilahu (3) i Donovana (1).

Dvoje najstarije dece je dobila u braku s prvim mužem od kog se razvela. Tad se udala za drugog supruga Martija (37), a par ima zajedno još sedmoro dece.

Veronika, koja na Instagramu i TikToku deli detalje o svojoj velikoj porodici, kaže da nikada ne koristi kontracepciju zbog svog zdravstvenog stanja.

- Srednju školu sam završila s odličnom ocenom, pokušala sam da idem na fakultet, ali sam se oba puta razbolela - imam bubrežnu bolest i izgubila sam bubreg prošle godine - objasnila je.

Mama je rekla da bi volela da ima 17-oro dece.

- Neka su deca bila planirana. Ali ne mogu uzimati hormonsku kontracepciju jer moja bolest znači da sam sklona stvaranju krvnih ugrušaka - rekla je.

- Ne isključujem mogućnost da ću imati još dece. A u trudnoći sam provela ukupno osam i po godina - objasnila je.

Nakon što je objavila video sonograma, Veronikinih 32.000 pratilaca požurilo je da joj čestita i njenoj velikoj porodici, piše britanski Sun.

- Čestitam! Ne znam kako uopšte podnosiš 11-oro dece. Ja jedva mogu podneti jedno takvo kakvo je - napisao joj je jedan pratilac.

- O moj Bože!!! Čestitamo! Srećno! - napisao je drugi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Napadnut krokodil

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati