Savremena žena

Direktno.rs

08. 09. 2021. 18:25 2

Muž je ostavio nepokretnu: Ona sada uživa

Riona Keli (37) iz Helifaksa (Jorkšir, Velika Britanija) u martu 2015. godine pretrpela je moždani udar, od čijih posledcia je ostala paralizovana. Dotadašnji suprug sa kojim je 14 godina bila u braku napustio ju je samo nekoliko dana nakon što je ostala u invalidskim kolicima, dok su joj doktori rekli da možda više nikad neće hodati.

Šest godina kasnije Riona je doživela novu ljubav i to sa ličnim trenerom koji joj je pomogao da prohoda i sa kojim joj je u međuvremenu postalo toliko lepo da oboje osećaju kako im se ponovo sreća osmehnula u ljubavi.

Riona sa bivšim suprugom ima četvoro dece, a ostavljena je samo pet dana nakon što je saznala da je paralizovana.

– Nakon što me je suprug ostavio u bolnici, moja prijateljica Sara postala mi je kao član porodice. Brinula je o mojoj deci i svi su podržavali tokom oporavka. Bilo je to vreme kada mi je muž bio najpotrebniji – navela je Riona, koja je dodala da joj je bilo vrlo teško da se navikne na život u kolicima, a još i bez muža.

– Prvi put kad sam izašla na ulicu u invalidskim kolicima, mislila sam da me svi posmatraju. Mrzela sam to i mrzela sam sebe. Da mi je neko dao izbor, okončala bih svoj život, nisam više želela da živim – rekla je ona, prenosi The Sun.

Šest godina kasnije nakon višesatne terapije dnevno, Riona je uspela da napravi prve korake zahvaljujući ličnom treneru Kejtu Mejsonu, sa kojim je sada i u ljubavnoj vezi.

– Zajedno samo već 11 meseci, deca su ga u potpunosti prihvatila i konačno osećam da živim život kakav zaslužujem – kazala je Riona, koja nakon muktrpnih terapija i vežbi ponovo može da hoda.

Sa druge strane, Rionin bivši muž Ričard rekao je da je želeo razvod mnogo pre nesreće, a ne dok je bila u kolicima.

– Dok je bila u bolnici, posećivao sam je koliko sam mogao. Morao sam i da brinem o deci, da čuvam kuću i da idem na posao. Sa Rionom i decom sam živeo do juna prošle godine, pre nego što sam se konačno odeslio, a sada smo oboje nastavili dalje – naveo je on.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Probaj i ti, zabavno je

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati