Savremena žena

Direktno.rs

05. 09. 2021. 16:21 0

Trendi suknje za kasne letnje i prve jesenje dane

Od prelaznog vremena, preko prvih jesenjih dana, do onih najhladnijih, u svakoj garderobi će se naći mesto za najženstvenije komade - haljine i suknje.

Uz svestrane dnevne haljine među kojima su se kao najpoželjniji modeli istakle haljine midi dužine, ženstveni dodatak svakoj jesenjoj garderobi je i jedan od najpopularnijih modela suknji koji će uneti dozu elegancije u vaš izgled za novusezonu.Kao trendi model već dve-tri godine ističe se plisirana suknja. Elegantnog izgleda i svestranog karaktera, plisirane suknje u svaki ormar unose jednostavnost kada je kreiranje svakodnevnih kombinacija u pitanju.

One donose ženstvenost s trendi pomakom kao završni efekt – spoj koji će odgovoriti na svaki modni izazov i svaku priliku koju donose nadolazeći jesenji dani.Od kože do providnih materijala, od raskošnih boja dragulja i smeđih tonova do crne boje, aktuelne kolekcije donele su plisirane suknje u bezbroj različitih izdanja.

Pored raznolikosti modela, koje možemo pronaći već u prvim jesenjim kolekcijama, plisirane suknje ističu se kao savršen izbor za svaku priliku.

Za ležerno izdanje mogu se nositi u kombinaciji sa najobičnijom majicom, ali odlično izgledaju i da elegantnom bluzom i blejzerom sa kojima čine odličan spoj.

U kombinaciji sa pletivom biti odličan izbor za hladnije jesenje dane.

 
 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Probaj i ti, zabavno je

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati