Savremena žena

Direktno.rs

06. 08. 2021. 14:36 0

3 suknje koje možete nositi leti, ali i kad zahladi

Suknje su bezbroj puta proveren način da ostavite utisak i da se osećate i udobno i samouvereno i vrlo su zahvalne za kombinovanje, a sada ćemo vam predstaviti modele koje možete nositi cele godine

 

Suknja sa tufnicama

Pre nekoliko dana Sara Džesika Parker fotografisana je u očaravajućem krem modelu s krupnim crnim tufnama, dok su nesumnjivo omiljeni komadi sa sićušnim belim tačkama na nejvi ili crvenoj pozadini, a za kakav god stil da se odlučite nećete pogrešiti ni u avgustu, ni u januaru.

Tufnice se smatraju jednim od "instašik" modnih trikova, jer pružaju vrlo ženstven i otmen izgled, a pružaju odličnu priliku za kombinovanje boja. Jednostavno uparite jednobojnu majicu sa suknjom čije su tufne te nijanse i izgledaćete sjajno!

Plisirana suknja

Ovaj model postao je svojevrsni modni klasik. Duga ili kratka, jednobojna ili dezenirana, plisirana suknja je pouzdan način da suptilno privučete pažnju i da izgledate elegantno. Najpopulariji su modeli midi dužine i dubokog struka, a mogu se nositi i po danima najveće letnje žege i u zimskim mesecima.

Najbolje od svega je što je možete nositi vrlo ležerno, ali i u posebnim prilikama.

Pencil suknja

Uglavnom se vezuju za poslovni stil i deo su ženskih biznis kompleta, ali suknje koje prekrivaju kolena i prate liniju tela odavno su izašle iz ovih okvira. Možete ih nositi i u nešto ležernijim situacijama kao što je izlazak na piće u večernjim satima, ali i kada idete na neko slavlje.

Odlično izgledaju kada se kombinuju "kontrastno" - crna suknja s belom košuljom je klasik! U poslednje vreme sve češće se duboke pencil suknje nose s kratkim topovima tako da je otkriven samo delić stomaka, poznato je da nema greške kada u njih upašete majice i bluze, a najlepše izgledaju ako je gornji deo odeće pripijen uz telo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Probaj i ti, zabavno je

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati