Savremena žena

Direktno.rs

30. 07. 2021. 06:14 0

Sve belo: Nepogrešivo za vrele dane

Lagane i prozračne tkanine definitivno su glavni saveznici u vrelim danima, posebno ako su u beloj boji u kojoj uvek najlakše podnosimo letnje vrućine.

Mada se bela odeća savršeno slaže sa jarkim i pastelnim tonovima ili raskošnim printevima, kada želimo da izvučemo maksimum iz svojih omiljenih odevnih predmeta najradije biramo efektne 'all white' kombinacije.

Istovremeno svestrani i efektni outfiti u beloj boji mogu biti pravi odgovor na sve naše modne dileme u ovo doba godine, bez obzira na to da li biramo stajling za plažu, ležernu šetnju gradom ili odlazak na posao.

Dok će bela košulja i pantalone biti pun pogodak za odlazak u kancelariju, na letovanju ćemo nositi heklane haljine ili tunike, a za neobavezan izlazak najradije dobar izbor su šorts i majica ili top na jedno rame i suknja.

Moć bele boje odavno je poznata modnim influenserkama, pa poslednjih nedelja na Instagramu često gledamo fotografije savršenih letnjih 'all white' stajlinga.

Ono što smo od njih naučili jeste da nam ova boja ostavlja bezbroj mogućnosti za eksperimentisanje s teksturama i siluetama, ali i sa spajanjem naizgled nespojivih komada i aksesoara.

Tako elegantnu haljinu možete poneti s omiljenim parom patika ili svilenu košulju i šorts od teksasa. Kada želite da izbegnete monotoniju, uvek možete da se poigrate s aksesoarima, kao što su marame, upečatljiv nakit ili obuća u neočekivanoj boji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati