Savremena žena

Direktno.rs

19. 07. 2021. 17:15 1

Najviša je žena u svojoj zemlji, rugali joj se, sad je zvezda

Lepa Anastasija Paršenceva visoka je 195 centimetara i najviša je žena u Kazahstanu, a ovako visoke dame, pa čak i muškarcu, gotovo su raritet u državama centralne Azije.

Ova 30-godišnjakinja kaže da je godinama morala da se nosi sa ružnim nadimcima poput "žirafa", kao i da ljudi redovno nepristojno zure u nju na ulici, a to ju je navelo da bude nesigurna i povučena.

"U 18. godini rečeno mi je da sam previsoka za manekensku agenciju i da sa svojom visinom mogu jedino sportom da se bavim. Usledila je pauza u mojoj karijeri, ali me je godinama kasnije kontaktirala Ekaterina Lisina - najviši model na svetu - i ponudila da radim za nju. Tada je otpočeo divan period mog života - puno snimanja, fotografisanja i putovanja, emisije u Njujorku", ispričala je ova manekenka.

"Sada sam srećna jer mi je visina pomogla da postanem popularna i verujem da najbolje tek dolazi. Drago mi je što sam ovako visoka i stasita, nesigurnosti su nestale. Shvatila sam da sam jedinstvena i da je ovo božji dar. Zaljubila sam se u svoju jedinstvenost. Imam puno Instagram fanova koji me vole, moju visinu i duge noge, oni im se iskreno dive, i to me čini samopouzdanom i srećnom", dodala je ona.

"U početku nam je bilo neprijatno jer je razlika u visini neobična, ali više ne obraćamo pažnju na to. Ne muči nas to uopšte, volimo se i da nisam ovako visoka, verovatno me ne bi ni primetio. Voli kad obujem štikle i svaki put kad negde izađe vidim da je ponosan jer sam njegova žena", zaključila je najviša Kazahstanka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati