Savremena žena

Direktno.rs

24. 06. 2021. 17:31 3

Savetovala na TV kako privući bogatog muškaraca

Ana je na televiziji u jutarnjem programu podelila svoje savete devojkama da nađu situirane muškarce, a Tviter gori od komentara.

Ana Bej, Šveđanka koja živi u Engleskoj, postala je Instagram zvezda zahvaljujući svojim savetima o bontonu. Kako sama kaže, onog trenutka kada je i sama rešila da popravi svoje držanje i ponašanje, "otvorio joj se novi svet", a sada druge žene uči istom.

Prilikom gostovanja u vrlo gledanoj emisiji "This Morning" podelila neke od svojih trikova, među kojima je posebno istakla samopouzdanje.

- Verujem da je samopouzdanje ono što najviše privlači muškarce. Pitajte bilo kog, reći će vam da im to odmah skrene pažnju na ženu. Budite samouverene, ali ne glumite divu - kaže Ana.

- Znam da živimo u vremenu kada se na ženstvenost ne gleda blagonaklono, ali moja zajednica na Instagramu slavi ženstvenost i ima nas mnogo koji to cenimo. Uspešan muškarac preferira ženstvenu ženu jer tako njegova muževnost dolazi do izražaja - kaže dalje Ana, dalje savetujući ženama da ne budu otirači i da postave granice muškarcima.

Držite moć u svojim rukama, postavite granice i ne dopuštajte da se one pređu - savetuje ona.

Dalje, u svojim trikovima za privlačenje imućnog muškarca devojkama savetuje da moraju da imaju makar jednu dizajnersku torbicu, kako bi dale svom izgledu dodatni nivo elegancije.

- Bogatog muškarca ćete prepoznati po ležernom stavu. On se ne trudi da se dokaže. Ako se preterano dokazuje, ili je do novca došao sumnjivim putem ili ga ni nema. Bogati muškarci nose finu, kvalitetnu odeću, ali logo nigde nećete videti - kaže Ana.

Na pitanje voditelja da li je samo novac bitan, Ana kaže.

- Naravno da ne, bitna je i ljubav. Ali nemojmo se zavaravati da novac nije bitan.

Ubrzo su se društvene mreže usijale od komentara na Anin račun.

- Ona pokušava da unazadi žene.

- Gde su nestale nezavisne žene? Ne treba da se oslanjate ni na koga. Ako finansijski zavisiš od nekoga, sebe stavljaš u opasnost da budeš maltretirana.

- Ako moraš toliko da se menjaš zbog muškarca, da li je to muškarac kog želiš?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati