Savremena žena

Direktno.rs

22. 06. 2021. 13:37 0

Fotka žene posle porođaja od 36 sati: Jača od reči (FOTO)

"Prošlo je pet nedelja i još uvek snažno osećam ovu sliku". To je napisala jedna mama heroj koja se porađala neverovatnih 36 sati.

Da je svaka trudnoća drugačija, ali i svaki porođaj priča za sebe, svedoči i Teri En Mičele, majka trojice dečaka koja je na Instagramu podelila svoju priču o poslednjem porođaju. Fotografija nakon dugog porođaja za nju je podsetnik na ono kroz šta je prošla, ali i jedan od najlepših načina da se zahvali svom telu i zauvek zapamti taj trenutak.

- Prošlo je pet nedelja i još uvek osećam ovu fotografiju. Posle porađanja od 36 sati - on je bio u mom naručju. Dok su svi oko mene čistili i paradirali, meni je vreme stalo dok sam ga prvi put hranila. Adrenalin je splasnuo, kao i epidural, pa mi je telo odjednom postalo preteško. Osećala sam se iscrpljeno kao nikada u životu - ali sve je vredelo.- Zamolila sam supruga da ovog puta napravi još fotografija na porođaju. Želela sam da se setim svakog trenutka. I dobrog, i lošeg, uzbuđenja, bola, svega. Kad pogledam unazad - sve je prošlo vrlo brzo. Devet meseci u vama raste malo ljudsko biće, a onda nakon nekoliko dana ili sati prolazite kroz čitav proces porođaja, sa svim emocijama koje idu uz to, svim hormonima, adrenalinom, strahom, haosom - vrlo je lako zaboravite šta je telo uspelo da uradi. Lako je zaboraviti tako posebne trenutke.

- Ne znam ni kada je uslikao ovu fotografiju, ali kad sam je prvi put videla obuzele su me emocije. Vratila me u taj trenutak. U onaj trenutak koji bih inače verovatno već zaboravila.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati