Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: Stil ]

22. 06. 2021. 07:09 0

Rešite se podočnjaka brzo i lako

Imamo nekoliko saveta koji će vam pomoći da ih eliminišete.

Uradi sama tretmani

Stavite sveže narezane krastavce ili ledene vrećice zelenog čaja namočene u bademovo mleko ili ružinu vodu na zatvorene oči. Ovo će smanjiti upalu oko očiju, ublažavajući znakove umora. U ishranu dodajte još celera, kupusa, špargli i banana. Ova hrana ima diuretička svojstva koja uklanjaju zadržavanje tečnosti i uravnotežuju važne katalizatore poput kalijuma (kontroliše nivo tečnosti u telu radi smanjenja natečenosti oko očiju, što pogoršava tamne krugove), istovremeno dodajući zdrava vlakna.

Uključite "adaptivne" sastojke u svoju rutinu

Adaptogeni su po definiciji biljke koje povećavaju našu otpornost na stres, nervozu i umor. Piće napravljeno od grmlja ashvaganda ublažava stres u telu, koji je obično uzrok ovih neugodnih tamnih krugova. Ostali efikasni adapteri su mak koji možete dodati u smoothie. Uvek imajte svežu, hladnu, prirodnu vodu sa antioksidansima. U vodu koju pijete dodajte nekoliko kriški pomorandže, krastavaca, limuna ili limete za dodatni vitamin C, za prirodno smanjenje upale i oteklina i videćete da koža postaje svetlija i glađa.Ne zanemarite odmor

Za vreme ciklusa zdravog spavanja, vaše telo ulazi u stanje popravljanja štete koja se dogodi tokom dana. Pokušajte jesti večeru otprilike u isto vreme svakog dana i sledite večernju rutinu (tuš, vreme za meditaciju, popodnevni eliksir, šta god želite) da uđete u redovan ciklus tako da vaše telo "zna" da je vreme za spavanje.

Ne zaboravite kremu za sunčanje

Za sunčane dane, zimi i leti, primenjujte kremu za sunčanje sa SPF30 bez cinkovog oksida.

Uzmite dobar probiotik

Pronađite probiotik koji može preživeti stomačne kiseline i naseliti se u crevima. Uravnotežena crevna flora pomaže u apsorpciji vitamina grupe B, koji su takođe od vitalnog značaja za lepu, zdravu kožu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati