Savremena žena

Direktno.rs

18. 06. 2021. 14:53 0

Četiri intimne frizure apsolutni hit ovog leta

Danas se čini da je trend u "frizuri tamo dole" izbor mnogih kreativnih, razigranih i izražajnih stilova koje dame same biraju.

Profesionalci iz "Ministry of Waxing" (koji uređuju impresivnih tri miliona međunožja godišnje) i majstori iz "Strip Wax Bar" otkrivaju koje će trendi frizure "tamo dole" biti aktuelne ove godine.

1. Luv Me

- Depilacija je umetničko delo. Obično uklonimo dlake sa stidnih usana, a ostavimo ih na stidnoj kosti kako bismo mogli da ih dizajniramo. Možda je najslađi izgled od svih takozvani "Luv Me", odnosno kad dlačice oblikujemo u srce. Naši stručnjaci mogu da naprave super malo srce - što izgleda još slađe - kaže stručnjak Čua iz "Ministry of Waxing".

2. Edgy Mojo

Depilacija je sada otišla na viši nivo, pa "frizura tamo dole" može da stanji bokove, tvrde stručnjaci.

- Naši profesionalci uvek gledaju oblik tela žene, pa preporučuju najbolju završnu obradu prema obliku tela, to garantuje da će se nakon toga ona osećati sjano. "Edgy Mojo" uključuje strateško oblikovanje trouglića kao optičke iluzije za uže bokove - kaže Čua.3. Pun mesec

Filiz, stručnjak iz "Strip Wax Bara", kaže da je jedan od najpopularnijih izgleda među njegovim klijentkinjama oblikovani trougao od dlačica na stidnoj kosti.

- Najbolje je to što možemo da stvorimo takve stilove koji zahtevaju visok nivo stručnosti kako bismo dobili jasne rubove, a da ne povučemo dlačice u pogrešnom smeru, a radimo to skoro bezbolno zbog voska koji koristimo. "Lyconov" vosak sadrži elastične i fleksibilne smole, što osigurava glatku ekstrakciju - kaže Filiz.

4. Glitter Gram

"Glitter Gram" je poput monograma, ali sa svetlucavom bojom koja ilustruje odabrane inicijale. Ako želite da iznenadite svog ljubavnika blistavim znakom pažžnje ili da pokažete malo ljubavi samoj sebi, jedan od najpopularnijih novih trendova je ovakva inicijalima začinjena brazilka.

- Imamo razne svetlucave matrice u mnogo različitih oblika i dizajana kako bismo poboljšal vosak. Klijentkinje to obožavaju - kaže Sintija Čua.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati