Savremena žena

14. 06. 2021. 11:18 0

Ko je Eriksenova supruga: Godine ljubavi, očaj u momentu

Dramatična scena sa fudbalske utakmice između Danske i Finske potresla je ceo svet. Naime, danski fudbaler Kristijan Eriksen iznenada se srušio na terenu, a snimak trenutka kada je ostao bez svesti obišao je ceo svet.

Igrači iz Eriksenovog, ali i protivničkog tima u suzama su posmatrali dramatične trenutke i lekare koji su odmah pritrčali u pomoć, dok je sa tribina na teren pokušala da uđe i njegova izabranica Sabrina Kvist Jensen, koju je zadržalo obezbeđenje, piše Glossy.

Usledila je borba za Eriksenov život, koju su navijači i igrači u neverici i suzama posmatrali, ali zahvaljujući brzoj reakciji lekara, slavnom fudbaleru vratila se svest, nakon čega su ga prevezli u bolnicu, gde su nastavili ispitivanja i brigu o njegovom zdravlju.

Među brojnim potresnim fotografijama nemilog događaja našle su se i one na kojima je njegova izabranica, koja je u suzama pokušavala da dođe do svog supruga.

Srećom, drama se nakon izvesnog vremena stišala, a fanovi, prijatelji i ljubitelji fudbala putem društvenih mreža ne prestaju da upućuju reči podrške Eriksenu, ali i njegovoj porodici.

Ko je Sabrina Kvist Jensen?

Sabrina je rođena Danskoj, gde se školovala za frizera, a nakon što se sa Kristijanom, zbog njegovih klupskih obaveza, preselila u London, počela je da radi za jednu modnu kuću. Par je 2016. kupio kuću u Hemstedu, a kako su ranije otkrili za britanske medije, nije im bilo lako da se prilagode novoj sredini.

- Morate naučiti kako da se borite fizički i mentalno, ali ja mogu da istrpim pritisak i sve zahteve, zato što sedam dana u nedelji živim za svoj posao - rekao je jednom prilikom Kristijan i dodao:

- Sve to je veoma teško za moju devojku. Naravno da bih voleo da mogu da izlazim u grad sa njom i našim društvom, ali jednostavno, to se ne uklapa sa igranjem fudbala u Engleskoj - rekao je Kristijan.

Sabrina nije jedna od tipičnih "žena fudbalera" - trudi se da živi miran, porodični život dalje od očiju javnosti, pa je u medijima veoma retko možemo videti, a retke su situacije kada paparaci uspeju da zabeleže njene izlaske u grad sa prijateljima koji uglavnom podrazumevaju mirne večere u njihovim omiljenim restoranima.

Sabrina i Kristijan uplovili su u romansu 2012. godine, a pet godina kasnije saopštili su javnosti da čekaju svoje prvo dete. U junu 2018. poželeli su dobrodošlicu sinu, koji je odmah postao centar njihovog sveta, a slavni fudbaler putem društvenih mreža često deli fotografije na kojima pokazuje koliko uživa u roditeljstvu i porodičnom životu.

Par je krajem prošle godine sa javnošću ponovo podelio najlepše vesti, kada se njihovoj porodici pridružio još jedan član.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati