Savremena žena

Direktno.rs

12. 06. 2021. 07:00 0

Želite prirodno duge trepavice? Ubrzajte njihov rast

Važno je da budu što duže, što gušće, što lepše, što veće ...

Trepavice su podjednako važne svakoj ženi, baš kao i dobra frizura, a kada je u pitanju njihov fantastičan izgled, nije teško potrošiti novac ili vreme na tretmane i najnovije proizvode. 

Evo nekoliko saveta kako da trepavice rastu brže, ali i da budu lepe i zdrave:

Češljanje trepavica 

Da, dobro ste pročitale, kao što češljate kosu, tako treba i s vremena na vreme da iščešljate trepavice. Naravno, koristite specijalizovanu četkicu, koja će nežno raščešljati tanke dlačice bez oštećenja. Ovo će ih razmrsiti i olakšati njihov rast.

Vazelin 

Vazelin je odličan kao tretman za suve ispucale usne, suvu kožu itd, ali i za rast trepavica. Uzmite staru opranu četkicu od maskare ili četkicu za raščešljavanje i nanesite vazelin na trepavice od korena do vrhova. Najbolje je da ovo radite uveče pre spavanja kako bi vazeln delovao preko noći. Vazelin će hidrirati trepavicei  ubrzati njihov rast.Vitamini 

Oni koji utiču na izgradnju i rast kose, takođe su dobri i za trepavice. Biotin, vitamin B kompleksa, osim što učestvuje u izgradnji kose, noktiju i blagotvoran je i po rast trepavica.

Ricinusovo ulje  

Ovo je sigurno proizvod koji se najviše preporučuje za rast kose, pa samim tim i trepavica. Nanosite ga kao i vazelin uveče pre spavanja kako bi moglo da deluje preko noći. Ubrzo ćete videti rezultate!

Zeleni čaj

Osim što je dobar kao antioksidant i preporučuje se da ga unosite u organizam svakodnevno, sjajan je i za zdravlje trepavice. Natopite tufer ili komad vate zelenim čajem, pa prislonite uz kapke i ostavite tako par minuta, piše "Ordinacija.hr".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati