Savremena žena

Direktno.rs

21. 04. 2021. 11:29 1

Prozvala šoviniste koji ne žele ćerku: "Zapitajte se zašto je ne želite"

Većini ljudi nije bitno kojeg je pola njihovo dete. Ali jednoj TikTokerki su zasmetali muškarci koji govore da ne bi voleli da imaju ćerku i zato ih je nazvala seksistima. A video u kojem proziva takve muškarce ubrzo je postao viralan.

- Plašite se da imate ćerku zbog verovatnoće da će nositi bikini i imate grudi, a sada ću vam reći zašto se ja plašim da imam ćerku. Bojim se jer će se ona možda jednog dana strahovati za svoj život zbog vašeg sina i možda ću morati da je u ranoj mladosti učim kako da se odbrani od njega. Strah me je da će se ona možda jednog dana osećati kao da je izgubila kontrolu nad svojim telom, jer vaš sin nije mogao da kontroliše svoje - rekla je.- Zašto se, umesto da se nadate i molite da nemate ćerku, ne zapitate zašto je ne želite - zastala je influenserka.

- To je zato što se bojite da će dečaci na nju gledati isto kao što vi danas gledate na devojke - zaključila je, a njen video je lajkovalo skoro dva miliona ljudi, ima 32.000 komentara i podeljen je više od 107.000 puta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Mučki napad sa leđa

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati