Savremena žena

Direktno.rs

08. 04. 2021. 16:24 1

Karambol na izboru za mis: Pobednica u bolnici

Na izboru za najlepšu damu koja bi osvojila titulu "Gospođa Šri Lanke" dogodila se prava drama sa neočekivanim raspletom na kraju.

Pušpika de Silva (31) proglašena je najlepšom u ovoj konkurenciji po drugi put, a prvi put je tu titulu ponela 2011. godine. Međutim, vrlo brzo pošto je ponela krunu "Gospođe Šri Lanke", prošlogodišnja pobednica Kerolin imala je obaveštenje za sve.Popela se na binu nekoliko sekundi posleproglašenja i poručila javno da Pušpika ne može da bude pobednica jer je razvedena, što se kosi s pravilima takmičenja, pošto sve žene moraju biti udate.

Grubo joj je skidala krunu sa glave i stavila na glavu prve pratilje, kojoj su odmah krenule suze radosnice. Sav ovaj haos gledaoci su mogli da isprate u programu uživo.Nakon ove drame, tamošnji mediji preneli su da je Pušpika hospitalizovana zbog povreda i depresije. Međutim, dogodio se obrt, jer su se dan kasnije organizatori izvini devojci i obećali da će joj vratiti krunu pošto nije zvanično razvedena, već se samo rastala od supruga, prenosi "Glossy".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati