Savremena žena

Direktno.rs

28. 03. 2021. 10:37 0

Madona stavila svoje lice na tuđe telo? (VIDEO)

Devojka po imenu Emilija M. Goldi podelila je na TikToku video snimak u kome tvrdi da je Madona fotošopirala svoje lice na njenom telu kada je 2015. godine promovisala najnoviji album Rebel Heart putem Instagrama.

- Madona je fotošopirala svoje lice na moje telo, a fotografija je i dalje na njenom Instagram profilu - napisala je devojka u videu koji je pogledalo preko dva miliona korisnika.28-godišnja Emilija rekla je za "BuzzFeed" da je mislila da je to šala kada je prvi put videla objavu i nije je shvatila ozbiljno dok nije primetila da je objavljena na zvaničnom profilu pevačice.

- Pokušala sam dva puta da stupim u kontakt sa njenim timom putem Instagrama, bez odgovora. Definitivno bih rekla da mi to laska, ali naravno da bih volela da sam i ja dobila neku pohvalu - rekla je.Iako se Madona još nije oglasila u vezi sa slučajem, obožavaoci je podstiču da popravi odnos sa TikTokerkom.

- Užasan fotošop, vi ste užasni lopov - napisala je jedna osoba ispod Madonine objave.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati