Savremena žena

A. O.

24. 02. 2021. 14:07 0

Navikla da joj bulje u dekolte: "Po pogledu znam sve o momku"

Godinama se zagovara trend po kom je nevezano za dimenzije lepo svako žensko telo, međutim jedan njegov deo uvek budi posebnu pažnju.

Grudi, tačnije dubok dekolte.

Studentkinja iz Beograda pisala je upravo o tome posle jednog izlaska "začinjenog" naglašenim dekolteom.

- Kao mlada devojka sa velikim grudima svesna sam da šta god obučem neko će da bulji. Bilo da sam u rolci ili majici sa izrezom, gornji deo tela ne mogu da sakrijem - počela je ona.

Dugo je osećala neprijatnost zbog tuđih pogleda i komentara, ali je uspela da prevaziđe i jednostavno uživa u onome što joj je priroda dala.

- Pre izvesnog vremena izašla sam sa dečkom na sastanak i pogled mu je uporno lutao na moje grudi. Malo, malo pa pogleda, onda shvati da pilji, pa nameće neku temu.

Mislim se to je tvoj blam, a ne moj. Kao što momci vole da obuku majce na bretele da pokažu bicepse, mi imamo grudi. Moje su velike i lepe, pa i da hoću ne mogu, a ni ne treba da ih sakrijem.

Kažem tom dečku u jednom momentu da izađemo da šetamo. Mislim se, obući ću jaknu pa će umeti da iskulira, da zaboravi na moje grudi i da razgovaramo kao ljudi. Ali vidim da je zaboravio na sve ostalo i jednostavno ga otpišem. Jasno mi je da je slabić i da ne treba da gubim vreme.

Dosta mi je da se stidim za ono najlepše što priroda daje svakoj ženi, neka se on stidi što ne ume da se savlada.Dešavali su mi se slični izlasci i ranije, dovoljno puta da naučim da su nezreli momci u pitanju kad ne mogu da vide dalje od dekoltea.

Onda sam nešto primetila i na društvenim mrežama.

Ispod slika su me neretko dočekivali komentari muškaraca "Sve je dala na izvolte", "Mora da ih je radila pa sada paradira" i "Sigurno je zalutala ili čeka sponzora da je pokupi", dok su devojke pisale "Hoćeš da se menjamo", "Zavidim joj" i "Pitam se gde je kupila majicu"...

To me iznenadilo, jer sam kao mlađa mislila da ću pre dobiti neki užasan komentar od žene, a da će momci biti ti koji će me obasipati komplimentima i pozitivnom pažnjom.

Shvatila da su ovi što pišu te uvredljive komentare isti oni koji ne umeju da se savladaju u prisustvu izazovnog dekoltea i ne obraćam pažnju.

Oblačim šta mi dođe, objavljujem slike na kojima se sebi dopadam i umem da procenim dečka po pogledu na moje lepe grudi. Čekam onog koji ume da im da pažnju kakvu zaslužuju na način koji zaslužuju.

Unapred zahvalna ukoliko objavite moje zapažanje o muškarcima i ženskom dekolteu - završila je mlada studentkinja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati