Savremena žena

Direktno.rs

03. 12. 2020. 06:00 0

Ful komadi: Bela košulja, dobra torba i elegantna jakna

Šta nam treba, kako bi svakodnevno odevanje bilo jednostavno i praktično.  Osnova dobre garderobe su ključni komadi koje je lako kombinovati i nositi tokom svake sezone. Elegantna odela, sakoi, košulje i kvalitetne torbe.

Jednostavan sako je osnova odevanja, funkcioniše u kombinaciji za posao, ali i u drugim prilikama. Tu je i dobar komad nakita i bela košulja, klasik koji uvek funkcioniše.Modna nije nešto što može da se zbrza. Nema smisla da kupujete neke stvari koje "žive" tri nedelje u modi, pa ih potom zameni nešto novo. Luksuz su stvari koje traju i imaju stilsku i materijalnu vrednost.

Dobro odelo može zameniti čak i nakit, ono je osnova za mnoge prilike. Od tekstila tu je kašmir, koji uvek izgleda odlično i može se nositi u cele godine.Za sako je ključno da stoji kao saliven, treba da deluje prirodno na telu, a ne da bilo gde zateže ili deluje kao da je pogrešno skrojen, prevelik ili premali. Stvar je u kroju.

Dobar kaput bi takođe trebao da bude klasičan i jednostavan, praktičan za kombinovanje s raznim komadima. Slažite odjću na način da ona može da "diše", da se ne gužva, pazite na te stvari, one su investicija. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati