Savremena žena

Direktno.rs

11. 11. 2020. 09:26 4

Melanija bez greške: A kakav je stil nove prve dame SAD?

Besprekorni odevni stil prve dame Sjedinjenih Američkih Država, Melanije Tramp, godinama je dominirao po naslovnim stranama modnih magazina. Na atraktivnoj Slovenki sve je moralo biti visoko sofisticirano, šik, elegantno i gotovo nepomično. Njena pojava je plenila puno pažnje, a na njoj kao da se nikad nijedan šav nije pomerio.

Doktorka Džil Bajden, buduća prva dama, pojavom, ali i kompletnom životnom pričom, sasvim je drugačija ličnost. Njene stilske pojave neuporedivo su manje nametljive, ali je svejedno reč o ženi izgrađenog stila.

Upravo je uz njihove ljubavne početke vezana modna anegdota.Džil i Džo upoznali su se, na sastanku na slepo, kojeg je organizovao njegov brat Frank. Frank je studirao na Univerziteu Delaver, gde je studirala i Džil, pa je odlučio da brata, koji je tada preživio veliku životnu tragediju u kojoj je izgubio suprugu i kćer, upozna sa simpatičnom i dragom koleginicom.Premda su našli zajednički jezik, mlada plavokosa profesorka engleskog jezika gotovo je otpisala Džoa Bajdena zbog - njegovih cipela. Džil je, kako pišu mediji, navikla da izlazi u patikama i klompama pa ju je pogled na Džoove mokasine i ozbiljan sako gotovo potpuno obeshrabrio.

U intervjuu za Voug prisetila se prvog utiska: "Mislila sam, Bože, ovo nikad neće upaliti! Ma ni za milion godina..." Ipak, do kraja večeri, Džil je promenila mišljenje.

Na njenom Instagram profilu mogu se videti fotografije na kojima nosi manje ili više uspešne modne kombinacije.Mediji su proteklih dana naveliko spekulisali i o tome kako će se temperamentna i agilna, 69-godišnja nakon što postane prva dama Amerike vratiti svom profesorskom poslu.

Džil radi kao profesorka engleskog jezika već gotovo 50 godina.Džil Bajden je od mladih dana verna kosi sa šiškama i plavoj boji. Sada se postavlja pitanje da li će nešto u svom stilu promeniti pošto njen suprug stupi na dužnost, pa to ostaje da vidimo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati