Savremena žena

09. 10. 2020. 13:01 0

Nudi se za brak: Prodaje kuću, al' da ostane u njoj!

Kakve su šanse da kada kupite kuću dobijete i suprugu! Ako vam ovo zvuči kao dobra ponuda spakujte kofere i kupite avionsku kartu za Indoneziju.

Aju Novi Astiana (31), iz zapadnog Bandung regiona u Indoneziji, rešila je da proda svoju kuću, a u oglasu je navela da će se rado udati za čoveka koji je kupi pod uslovom da prihvati njene dve ćerke kao svoje.

- Hoću da prodam kuću kako bi ćerkama obezbedila bolju budućnost. A onaj koji je kupi očigledno ima dobar ukus tako da ćemo sigurno imati mnogo zajedničkih interesovanja - kaže Aju.

Objasnila je da je prvo samo htela da proda kuću, a onda joj je komšinica predložila da taman može i da se uda za kupca, da dobije novac a da ostane pod istim krovom.- U početku mi je bilo malo neprijatno, ali na kraju ipak ima smisla - rekla je Aju koja se razvela pre samo nekoliko meseci i sada prodaje kuću od 52 kvadrata za 16.900 dolara, piše "Elite Readers".

Naglasila je da ovo nije fiksna cena, ali da kupac mora da bude slobodan muškarac koji je odgovoran i sa kim ima hemiju. Za sada tvrdi da joj se javilo nekoliko zainteresovanih muškaraca, ali nijedan joj nije odgovarao.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati