Savremena žena

Direktno.rs

28. 09. 2020. 18:50 0

Severina: Dan kad srce zastaje, deset meseci sam bez sina

"Ništa ne boli više od patnje za detetom. Tako je priroda htela i dala nam je snagu. Verujte, ponekad i najjače srce teško izdrži da nastavi da kuca. I svaki otkucaj predstavlja jedan ožiljak. I tako 10 meseci. Punih je 10 meseci od 'privremene mere' kojom mi je oduzeto dete, koje kod mene može da prespava dva puta mesečno", navela je pevačica Severina Kojić u potresnoj poruci na Instagramu, na kom je postavila video snimak sa sinom.

Severina Kojić je pre deset meseci izgubila bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koji je privremeno pripao ocu Milanu Popoviću. Međutim, pevačici ne pada na pamet da se preda, pa je odlučna da sve učini kako bi ga povratila.

Tako nije marila što je više puta plaćala kazne zbog objavljivanja sinovljevih fotografija i video snimaka na društvene mreže. Ovoga puta je to učinila sa posebnom emotivnom porukom koju mu je javno uputila.

Severina je navela da je svaki dan bez sina jedan ožiljak na srcu, ali da će nastaviti da se bori.

- Ništa ne boli više od patnje za detetom. Tako je priroda htela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I boriću se. U toj agoniji ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku je nepravda, jer kao da je niko ne čuje i ne vidi. Verujte, ponekad i najjače srce teško izdrži da nastavi da kuca. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 meseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 meseci od "privremene mere" kojom mi je oduzeto dete. Ta "privremena mera" je odredila da dete kod mene prespava dva puta mesečno. Da ga vidim 10 sati tokom radne nedelje i svakog drugog vikend koji počinje subotom u 10 sati. I tako 10 meseci. "Privremeno". Osećaj kao kad vaš najglasniji vrisak niko ne čuje. Ili ne želi da čuje. Ali sutra je novi dan…", napisala je Severina na Instagramu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati