Savremena žena

14. 09. 2020. 11:43 0

Baka (78) POKAZALA kako se šminka: Sakrila bar 30 godina!

Starenje nikome ne zvuči zabavno. S vremenom telo počinje da izdaje, koža da visi, a na licu se vide godine. Međutim, zbog toga ne treba očajavati. Ipak, jedna 78-godišnja baka je pokazala kako šminkom postići mlađi izgled, a ona je svakako ekspert.

Usvajanjem zdravih životnih navika i uz pravilnu negu kože može se malo usporiti proces starenja, a tu je uvek i šminka koji, barem u talentovanim rukama, može prekriti koju godinu.

Ako ne verujete, upoznajte Džoan Hopkins, 78-godišnju majku poznatog šminkera Kristofera Hopkinsa koja je u videu pokazala koliko šminka može napraviti veliku razliku. Kaže kako se oseća toliko osnaženo dok je našminkana da i spava našminkana. 

Ok, spavanje sa šminkom svakako vam nećemo preporučiti jer nikako nije dobro za našu kožu, no čini se da Džoan ne može bez toga. Ona tvrdi kako svako ima pravo da se oseća dobro u vlastitoj koži i da se treba suprotstaviti svima koji to osuđuju. U njenim očima, ljudima bi trebalo da bude dopušteno da rade ono što vole a da ih drugi ne osuđuju. Ono što Džoan čini fantastičnom svakako je veština šminkanja. Uistinu je jako dobra i vešta u tome, a njen talenat nasledio je sin Kristofer, koji je odrastao gledajući majku kako se šminka. 

Kristofer ima svoj Jutjub kanal, a na njemu je podelio video svoje majke u kojem ona pomoću šminke postiže barem 10 godina mlađi izgled. Transformacija je neverovatna!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati