Savremena žena

Direktno.rs

18. 07. 2020. 11:05 0

Poznate žene kojima su plastične operacije uništile karijeru

Da je bolje biti zadovoljan svojim izgledom i manuti se estetskih korekcija, dokazuju ove poznate dame kojima je plastična hirurgija prekratila karijeru.

Laru Flin Bojl, mnogi su smatrali jednom od najtalentovanijih glumica svoje generacije. Lara je preko noći postala poznata zahvaljujući ulozi Done Haivord u kultnoj seriji “Twin Piks“. Posle nekoliko filmskih uloga, dobila je priliku da ode na audiciju za glavnu ulogu u predstojećoj hit seriji "Ally McBeal." 

Iako je uloga glupe pravnice na kraju pripala u Kalisti Flokhart, autor serije Dejvid E. Keli bio je impresioniran Larinim audicijom pa joj je pripisao ulogu Helen Gamble u svojoj drugoj hit seriji "The Practice". 

Njena fizička transformacija počela je 2001. godine kada je prvi put povećala usne. Prosečnom posmatraču njene crte lica bile su apsolutno savršene, ali izgleda da ona to nije mislila i, nažalost, nastavila je s korekcijama koje se danas čine neprepoznatljivom. To je, kako se i očekivalo, uticalo na njenu karijeru. Poslovne mogućnosti su se brzo umanjivale, pa se samo povremeno pojavljivala u manjim projektima, a od 2014. nije imala nijednu filmsku ili televizijsku ulogu.

Istu sudbinu zadesila je i Melani Grifit. Glumica je nedavno rekla da nije ni svesna koliko je drastično promenila lice, sve dok je nisu kritikovali zbog izgleda.

- Ništa nisam razumela dok ljudi nisu počeli da govore: “Bože, šta je napravila od sebe?” Osećala sam se povređeno. Otišla sam kod drugog hirurga i on je počeo da vadi sve što mi je prethodni hirurg stavio u lice. Nadam se da sada izgledam normalnije - iskreno je rekla glumica.

Najbolji primer glumice čija je nepotrebna korekcija zauvek upropastila karijeru svakako je Dženifer Grej. Zvezda kultnog romantičnog filma “Prljavi plesi“ odlučila je da operiše nos neposredno posle uspešnog filma i ubrzo je gorko zažalila.  

- Ušla sam u operacionu sobu poput zvezde i izašla iz nje poput potpunog anonimusa. To je bila korekcija kao iz pakla. Zauvek ću biti ona nekada poznata glumica koju više niko ne prepoznaje zbog operacije nosa - rekla je. 

Dženifer je želela da bude konvencionalno lepa i zbog toga se odlučila na sredi nos, ali je iz operacijske sobe izašla kao potpuno druga osoba koja je izgubila ono što ju je učinilo prepoznatljivom.

Nos joj nije bio ni “ružan“ ni prevelik, već jedinstven i poseban, ali glumica priznaje da je to shvatila prekasno i da je operacija bila najgora odluka koju je ikada donela.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati