Savremena žena

Direktno.rs

04. 07. 2020. 13:14 1

Ostavljena posle porođaja: "Ne šminkaš se, ne brineš o meni"

Jedna mama podelila je svoj bol na stranici Net Mums i pitala je druge korisnice da li postoji opravdanja za ono što je njen dečko uradio.

Anonimna žena otkrila je da je bila sa bivšim partnerom dve i po godine pre nego što su dobili prvo dete. Samo sedam nedelja posle rođenja, partner joj je rekao da želi da je napusti, a razlog je šokirao i nju i sve ostale, piše “Mirror”.  

Rekao joj je da je više ne voli i da su se stvari promenile kada su dobili sina, jer više ne ulaže toliko vremena u svoj izgled, ne šminka se, a počela je da zaboravlja i da se brije. Ona je odmah negirala poslednji razlog i objasnila je da se redovno brije, ali da joj je teško da održava bikini zonu zbog carskog reza.

- Moj sin se budi na svaka dva sata, a samo ja ustajem da ga nahranim. Osim toga, čistim celu kuću, brinem se za njega tokom dana, brinem i o psu. Nemam vremena da se šminkam. Kada on dođe kući s posla, nešto skuva, jede, provodi 10 minuta sa bebom, a onda radi neke svoje stvari. Takođe mi je rekao da se više ne brinem o njemu, jer se samo brinem o bebi. Mislim da ne razume da je veoma teško brinuti se o bebi - napisala je.

Ostale mame su bile zgrožene njegovim ponašanjem.

- Šta je s njim? Ne zaslužuje porodicu! Izvinite što sam tako bezobrazna, ali on je odvratan - napisala je jedna majka. Više njih se složilo da nema razloga da se žali i da ona treba da se ponudi da mu spakuje kofere.

- Pusti ga da ide odmah - napisalo je nekoliko žena u komentarima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati