Savremena žena

[ Izvor: Žaklina Perić Mandić ]

03. 07. 2020. 10:26 0

Borba s koronom: "Više uzbuđenja nego prve bračne noći"

E dragi moji, ne znam kako je vama al' mene ubi ova napetost.

Ceo dan sedim i čekam osam uveče, nit jedem, nit pijem, a od muke pantalone ne mogu da zakopčam. Nervoza se uskovitlala, ruke se tresu, više uzbuđenja danas nego prve bračne noći.

Pa idem tamo, idem vamo, svako malo na sat gledam. A on STAO. Stao pa ni da makne. Pa baš si danas našao da ukopaš kad svi čekamo "oca" nacije.

Ljudi moji, ovakav nivo napetosti nije se osetio još od kad je Kasandra završila u zatvoru.

Srećom izađoše lokalne babe na proteste, ko danas na izbore, pa je pustiše. Taman se sredi sve sa Kasandrom. Kad ono paff... Esmeralda pade s' konja. Pa kud si se pela kad ne znaš da jašeš, pitam se. Al' dobro preživesmo i to.

Eee... dragi moji, svašta smo mi prošli skupa, a nismo bili svesni. I onda dođe ova prokleta Korona.

Da vam kažem nešto, ja sumnjam da je ona potekla iz Kine. Meni ovo više liči da je "Televisa Presenta" umešala prste.

Od kad je počela ova serija "Covid 19" niko ništa drugo i ne gleda, samo to. Prvih par epizoda lagana uvertira uz osmeh (kolektivni smeh), onda kreće da se kuva.

Glavni negativac prvo plače i drami, a onda viče na sve. Pa red tragedije, red komedije, a sve lepo taktički odrađeno kao u španskoj seriji (znate ono kad se negativka sama baci niz stepenice i izgubi bebu, pa okrivi nevinu sluškinju).

Kad se malo smiri jednu priču nama priča, drugo radi u pozadini. Pa malo budite kući, pa malo izađite napolje. Ajde malo šetajte, pogledajte dobar fudbal, družite se... I šta bi posle... taman kad se narod navikao na čuveni hleb i igare, ono prc nema više... Gotova sezona, kreće nova još napetija.

I sad... sedi čekaj osam sati da vidiš šta će biti dalje. Na scenario da utičeš ne možeš. Možeš samo da se nadaš da je režiser rešio da bude blag prema dobrim likovima (čitaj narodu).

Ali znate šta, ako je Esmeralda svojevremeno uspela da se strmekne sa konja, možda uskoro i ovaj naš "oco" sjaše sa nas, i poseti onaj isti zatvor u kom je završila Rosaura.

Do tada...

U sledećoj epizodi gledaćete...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati