Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: Večernji.hr ]

01. 06. 2020. 20:44 0

Uz ove trikove možete da očistite kuću za par minuta

Izuzetno je važno da održavate čisto domaćinstvo, ali ponekad mislimo da imamo previše posla i premalo vremena.

Glavnih razloga zbog kog mnogi izbegavaju sređivanje kuće je taj što misle da je sređivanje cele kuće prevelika obaveza. Međutim, ipak postoji nekoliko jednostavnih trikova koji vam mogu pomoći da sredite celu kuću za tren oka, piše “BrightSide”.

Možete savršeno očistiti podove sa sredstvom za čišćenje koje ćete napraviti sami. Samo pomešajte šest litara tople vode, pola kašike deterdženta za sudove i pola kašike sirćeta. Deterdžent za pranje sudova će ukloniti svu prljavštinu sa poda, dok će ga sirće dezinficirati.Za čišćenje kupatila, pomiješajte jednu četvrtinu šolje hidrogen peroksida, pola kasike sode bikarbone i jednu kašiku deterdženta za pranje posuđa. Nanesite smesu na pločice u kupatilu i ostavite da odstoje nekoliko minuta. Zatim dobro oribajte pločice i isperite toplom vodom.

Ako tražite način da pokupite dlake koje za sobom ostavlja vaš kućni ljubimac, ljepljiva traka će vam pomoći. Zalepite komad trake na štap ili obmotajte oko ruke, ali vodite računa da lepljiva strane bude izložena, potom lagano pređite preko nameštaja.

Da bi vaš toalet uvek bio čist, sipajte malo sredstva za čišćenje u posudu za toaletnu četku. Tako da svaki put kada čistite toaletnu šolju, odmah možete i da je dezinficirate a pritom ćete i da očistićete i samu četku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati