Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: The Sun ]

27. 05. 2020. 18:59 1

Nove prve komšije su njegovi roditelji: HOĆU RAZVOD!

Jedna žena se našla u neprijatnoj situaciji kada je otkrila da su joj nove prve komšije zapravo roditelji njenog muža i počela ozbiljno da razmišlja o razvodu.

Anonimna žena je objavila svoju priču na sajtu "Momsnet“, objasnila je da su svekar i svekrva izuzetno neprijatni i da je bila iznenađena kada je čula da žele da kupe kuću u istom komšiluku u kom ona i njen muže žive. Kada je saznala da su odlučili da kupe kuću odmah do njihove bila je besna, a muž nije uspeo da je uteši.

- Kuća koji su kupili je u lošem stanju, tako da dok se kuća sređuje i uređuje oni će odsedati kod nas - objasnila je u objavi.

Anonimna žena je počela da razmišlja o razvodu pošto je primetila da više nema privatnost u sopstvenom domu.

- Oni nisu ljubitelji alkohola, ali ja volim uveče da popijem čašu vina. Ako je prijatno veče onda izađem i uživam u dvorištu, ali sada kada znam da su mi oni prve komšije i da mogu da me gledaju kroz prozor, ne mogu da se opustim.- Oni su ranije imali užasnu naviku da se sami pozovu u goste. Samo se pojave na vratima i ja moram da ostavim sve kako bi njima skuvala čaj i animirala ih. Sada kada su mi komšije biće još gore. Ja obožavam svog muža i naš brak je divan, ali ozbiljno razmišljam o razvodu, jer želim malo privatnosti - napisala je u svojoj objavi.

Kada je ovo rekla svom mužu on je pokušao da se smiri pa joj je rekao: “Sve će biti uredu, sigurno ćemo ih retko kada viđati“, zbog ovog komentara više od 500 korisnika se složilo da je razvod definitivno najbolja opcija.

- Iskreno, znam da je ne bi mogla ovo da podnesem i sigurno bi nam i brak ispaštao - napisala je jedna žena.

- Da li si razmišljala o tome da prodate vašu kuću i preselite se - napisala je druga.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati