Savremena žena

Direktno.rs

19. 05. 2020. 15:18 1

EKSTREMNO? Prave bebu, biraju joj znak u horoskopu

Ljudima je svašta na pameti kad odluče da imaju bebu. Naravno, najvažnije je da se rodi zdrava, a kakvi sve detalji muče buduće roditelje potvrđuje slučaj u kom par vodi računa u kom će horoskopskom znaku dete biti rođeno.

- Žena i ja smo odlučili da radimo na bebi, ali ona ne želi da se dete rodi u određenim horoskopskim znakovima. Bukvalno pravimo pauze od nekoliko meseci dok ne dođe termin u kom bi dete bilo začeto za neki od znakova koji su joj okej - napisao je anonimni status korisnik sajta Ispovesti.com.

Reakcije su mnogobrojne i burne, pa je jasno da pitanje bebinog horoskopa ima određenu "težinu".

Ipak među prvima je komentar u kom se kaže: "Ja bih se zapitao o svojim životnim odlukama na tvom mestu".

- Ona je baš otišla u ekstremne vode. Ja kroz šalu volim da kažem da ne želim da mi dete bude Devica, što naravno ne znači da mi je palo na pamet da računam kada pravim bebu i kada će da se rodi - smatra jedna pripradnica lepšeg pola.

Neki smatraju da je žena koja bira horoskop kul, a evo i zašto.

- Ne verujem u horoskop uopšte, ali smatram tvoji ženu kul osobom zato što ima cilj i smislila je kako da najefikasnije dođe do njega, pridržava se svog plana, ne prepušta situaciju 'sreći', takvi ljudi su retki i makar je to za svako poštovanje iako je lujka.

Neki se pitaju šta će se desiti ako se beba rodi pre vremena, a jedna devojka kaže da njen dečko želi da mu dete bude Lav u horoskopu, kao i da ona zbog toga gubi živce i volju.

Ipak, dosta je negativnih komentara: "Ako je ovo istina, ti živiš sa nenormalnom osobom, a i ti si diskutabilan", "Ja bi se razveo majke mi", "Nije bolest sve što boli", "A da poradite na sebi umesto na bebi?"... samo su neki od njih.

Kako vama sve ovo zvuči i da li je bitno planirati i znak zodijaka za bebu?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati