Savremena žena

Direktno.rs

17. 11. 2019. 08:07 0

Olivera Balašević otkrila detalje teškog detinjstva u Zrenjaninu

Olivera Balašević, supruga novosadskog kantautora Đorđa Balaševića, otvorila je nedavno profil na Instagramu. Prvo je fotografijom pozdravila "Internet planetu", a onda je kroz emotivnu foto ispovest rešila pratiocima da otkrije detalje iz svog života u rodnom Zrenjaninu.

- Bila sam beba kad smo nekoliko dana stanovali na klupi pred Gradskom kućom, u maminom naručju, delivši ga s bratom... Zrenjanin, 1959. godine - napisala je Olivera ispod svoje fotografije ispred Gradske kuće u rodnom gradu.

Olivera nikada nije skrivala da je odrasla u teškim uslovima, a ranije je ispričala kako joj je mama "izabrala muža iz novina".- Jednom sam došla kući u Zrenjanin, mama je prelistavala neki magazin i preko stranica mi rekla: "Znaš, Olja, mogla bi da nađes nekog dečka, da svet vidi da imaš nekog pored sebe, jer je devojka nezaštićena, ako je sama. Evo, baš čitam o ovom momku Đorđu, koji tako lepo priča o svojoj porodici. On živi u Novom Sadu - e, tako nekog da nađeš!"

Rekla sam mami da se mane ćoravog posla, jer je meni taj otprilike do pazuha, a da moj imaginarni dečko mora da bude lep, visok, zgodan: Da kada negde uđemo da svi gledaju u njega - a ne u mene. Ali, život... - ispričala je ranije lepa Olivera.

Međutim, na jednoj od poslednjoj objava je objasnila šta za nju znači reka koja protiče kroz rodni grad.

- Begej će zauvek ostati moj Misisipi - napisala je supruga Panonskog mornara, a jedna sugrađanka joj je odgovorila "A Vi naša Grejs Keli".

Olivera Balašević je za kratko vreme dobila je mnoštvo komplimenata i već ima više od 5.000 pratilaca na popularnoj društvenoj platformi. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati