Putovanja

Direktno.rs

13. 08. 2021. 09:22 0

Napravite savršenu modnu kombinaciju: Jednostavna formula

Izbor savršene modne kombinacije je pravi mali izazov s kojim se susrećemo svakog dana. U potrazi za kombinacijom u kojoj će istovremeno izgledati sređeno i osećati se prijatno, žene su spremne da isprobaju baš sve. Novi modni trendovi uvek su uzbudljivi dodatak garderobi i svakodnevnom izgledu, ali jednostavni i svestrani modni klasici i osnovni komadi su oni upravo one stvari kojima se uvek iznova vraćamo.

Kako naizgled sasvim obične odevne komade pretvoriti u efektni "look" za plažu ili gradske ulice, za dnevne obaveze ili večernja druženja?

Bez obzira na promenu sezona i nove trendove koje donose, jedan detalj uvek ostaje isti – neutralna paleta koja spaja crnu i belu boju sa nenametljivim nijansama bež, plave, zelene i smeđe nijanse uvek je savršeni izbor ako u svojoj garderobi želite da kreirate svestranu odeću u kojoj se svi komadi međusobno slažu i koja nudi bezbroj različitih kombinacija.

Iako se odlično slažu s trendi modelima, ti klasični modeli s modernim pomakom i u neutralnim bojama najbolje izgledaju zajedno. Ova jednostavna formula uvek daje isti rezultat – šik kombinacije koje će vam odlično stajati u skoro svakoj prilici.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Probaj i ti, zabavno je

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati