Putovanja

Direktno.rs [ Izvor: Telegraf ]

25. 12. 2020. 11:30 0

Na letu Podgorica Beograd pilot ISCRTAO SRCE na nebu

Ovaj avion je neobičnim putem stigao u Beograd.

Piloti često postaju umetnici na nebu pošto su u mogućnosti da putanjom svog aviona nacrtaju šta god požele. "Flightradar24", sajt pomoću kog se prati ruta aviona, je zabeležio još jedan takav "crtež" i to zahvaljujući pilotu "Montenegro airlinesa".

Naime, pilot koji je upravljao avionom koji je rano jutros leteo iz Podgorice za Beograd, odlučio je da u prestonicu Srbije krene neobičnom rutom, kako bi svojom putanjom iscrtao srce.Baš to srce na kraju je obuhvatilo jugositok Crne Gore.

Doduše, Flightradar24 nije prezentovao celu rutu kojom je pilot prošao. Fali "početni" deo srca, ali se namera pilota jasno vidi, pa su neki docrtali deo koji "fali".Da podsetimo, Vlada Crne Gore je donela odluku o gašenju nacionalne avio-kompanije "Montenegro Airlines" i osnuje novu. Nije poznato da li je pilot na ovaj način želeo da izrazi solidarnost sa svojim kolegama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati