Putovanja

Direktno.rs

01. 12. 2020. 15:48 0

Britanac o iznajmljivanju stana u Beogradu: Solidno mi je

Britanski portal "Metro" donosi danas priču o njihovom državljaninu koji živi u Beogradu. On iznajmljuje stan i prenosi im utiske o životu u Srbiji. Evo kakav tekst su objavili:

Dario (30) je profesor engleskog koji trenutno radi kao poslovni analitičar i živi kao podstanar u jednosobnom stanu u Beogradu.

- Mesečno plaćam kiriju od 200 evra, ali zajedno sa računima izađe me oko 250 evra. Mislim da sam se dobro snašao jer sam pre živeo u studio apartmanu i plaćao sam ga isto 250 evra - ispričao je Dario za "Metro.co.uk" pa je potom i dodao kako mu se dopada lokacija.

- Dopada mi se okruženje, nalazim se na periferiji gde je mirno i gde ima dosta malih lokanih prodavnica.

Naglasio je da mu je bilo važno da stan bude prazan pošto je hteo sve sam da osmisli.- Uživam u tome da pretvaram ovaj mali prostor u dom, komad po komad - rekao je i dodao da mu je malo zasmetalo to što mu vlasnici nisu dozvolili da prekreči zidove ili da promeni pločice u kupatilu i kuhinji.

- Imam sjajan odnos sa vlasnicima. Pošto volim minimalistički stil dozvolili su mi dosta toga da zimenim. Nedavno sam čak i ugradio mermernu ploču u kuhinji - rekao je.

Za britanski portal je rekao da planira jednog dana da kupi svoju nekretninu, ali da mu je za sada život podstanara sasvim solidan. Slike stana i objavljen tekst možete videti ovde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati