Putovanja

Direktno.rs

10. 10. 2020. 06:53 0

Četiri najneprijatnija iskustva iz aviona!

Ako i vi imate "horor" priču o neprijatnom iskustvu u avionu, podelite je sa nama

Većina nas je iskusila neke neprijatne situacije u avionu kojih se ne prisećamo rado. Za neke ljude se ovi trenuci se pretvaraju u "horor priče" i, na veliku sreću ostatka sveta, mnoge od njih završe na platformi "Redit".

Vežite se, polećemo ka najneprijatnijim pričama koje su se dogodile u avionu!

Nepristojni sagovornik

Jedan korisnik Redita imao je nesrećan susret sa starijim gospodinom koji je tokom leta sve vreme pričao. U objavi je objasnio kako su se putnici iza njega izuli i zbog neprijatnog mirisa stariji gospodin je počeo da se žali. Nekoliko puta je pozvao stjuardesu i zamolio ju je da reši problem, međutim bezuspešno.

Kada je gospodin prestao sa prigovaranjem zbog neprijatnog mirisa, počeo je da ćaska sa autorom objave, koji je samo hteo da drema. Pošto je stariji muškarac sedeo bliže hodniku, upozorio je ovog korisnika, koji je sedeo kraj prozora, da ni ne sanja o odlasku u toalet, jer mu on neće ustati kako bi izašao.

Poletanje u oluji

Drugi korisnik na istoj društvenoj mreži imao je intenzivno iskustvo dva puta na istom letu.

Pre poletanja je izdato upozorenje da se približava velika oluja. Uprkos tome, pilot je smatrao da može da poleti i dostigne visinu iznad oblaka pre nego što oluja počne.

U tom procesu, pilot nije ni tražio odobrenje pre poletanja i trka je počela. Autor objave tvrdi da je pilot krenuo punim gasom još na zemlji, pre nego što je poleteo. On tvrdi da su svi oko njega prepali i da je imao utisak kao da će avion bilo kog trenutka da padne.

Kada je avion bezbedno postigao visinu letenja, pilot se obratio putnicima, i rekao da su zbog brzog poleta skratili put za 40 minuta.

"Prvi put letim"

Još jedan korisnik Redita pošto je pročitao sve ove priče odlučio je da podeli i jedno svoje staro iskustvo o svom prvom letu iz Denvera do Sidneja. Ne samo da je takav let zastrašujuć i dugačak sam po sebi, već je ovaj momak imao i neke dodatne komplikacije.

Imao je tek 13 godina, a leteo je sam. Posedovao je dozvolu za to, ipak, tokom presedanja u San Francisku osoblje na aerodromu je smatralo da mu je neophodna pratnja.

Debata o tome se toliko odužila da je on zakasnio na let i morao je da prespava u hotelu aerodroma.

Sutradan ujutru ne samo da nije imao vremena da doručkuje, već ni da se presvuče, osoblje aerodroma ga je prebacilo u sobu za maloletnike bez pratne. On je bio jedino dete tu. Morao je da provade 22 sata u toj sobi, nakon toga je konačno uspeo da se ukrca u avion za Sidnej.

Ponekad je najbolje sedeti blizu toaleta

Jedna korisnica Redita ispričala je sramotnu pruču svog dečka. Nakon obilnog obroka na aerodromu devojka je zaspala u avionu pre poletanja. Kada se probudila, njenog dečka, koji je sedeo na srednjem sedištu pored nje, nigde nije bilo. Budući da svetlo "zauzeto" na vratima toaleta nije bilo upaljeno, nije mogla ni da pomisli gde se njen dečko nalazio. Brzo je upozorila stjuardese, pokušavajući da ostane smirna.

Njen dečko se konačno vratio na svoje mesto, ali je užasno smrdeo. Kada ga je devojka upitala šta se desilo on ju je samo ignorisao.

Nakon što su sleteli, dečko je objasnio da mu se pre leta išlo u toalet, ali nije uspeo da ga pronađe. Kada je konačno ušao, bilo je kasno. Onda je proveo neko vreme pokušavajući da negde baci svoje bokserice, međutim jedna stjuardesa je insistirala da se vrati na svoje mesto, kako bi avion mogao da poleti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati