Putovanja

Direktno.rs

16. 05. 2020. 16:21 1

Intimno utočište na vodi: PLUTAJUĆA KUĆICA

Luksuzna plutajuća Liliped Vila je idealna za zaljubljene parove. Doduše, intimno utočište nalazi se u Novom Južnom Velsu u Australiji, ali je reč o jedinstvenom ugođaju.

Vila Liliped Palm Beach je luksuzna plutajuća kuća koja radi na solarni pogon, a dizajnirao je arhitekta Kuk Anderosn.

Vila nudi namešten dnevni boravak sa kaminom, potpuno opremljenu kuhinju, čak i vinski podrum. Na spratu se nalazi dvokrevetna spavaća soba s bračnim krevetom i kupatilom. Mala terasa je idealna za sunčanje ili uživanje uz čašu vina.

Osim boravka u zatvorenom prostoru, vlasnik nudi i aktivnosti na otvorenom kao što su pecanje, ronjenje i drugo.Takođe postoji mogućnost da napravite izlet na obližnjim plažama, a u okviru smeštaja na raspolaganju je i terapeut za masažu.Uprkos činjenici da je smeštaj namenjen za dvoje, u slučaju proslave moguće je da primi do 16 ljudi. Liliped je otvoren tokom cele godine, a leti je najpopularniji.

Noćenje za dve osobe u vili košta hiljadu dolara, a cenu je uključen polupansion i vino. Zbog pandemije, Vila trenutno prihvata rezervacije samo od stanovnika iz Sidneja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati