Ljubav

Direktno.rs

28. 04. 2022. 09:05 0

Šta muškarac NE RADI ako mu se dopadate?

Oni koji posmatraju objektivno dvoje ljudi kažu da je prilično jednostavno prepoznati kada se muškarcu dopada žena. Ima onih koji lakše čitaju takve znake, a ukoliko niste jedna od njih, nekoliko smernica će vam pokazati da li mu se dopadate ili su simpatije samo na drugarskom nivou.

Ovo su stvari koje on nikada neće uraditi ukoliko mu se dopadate.

1. Neće vas ostaviti da čekate do poslednjeg trenutka

Muškarac kojem je zabavno s vama, ali nije kadar da planira zajedničko vreme, nije muškarac za vas. Da mu se sviđate, veoma bi se potrudio da osmisli zajedničko vreme i pravovremeno ga isplanira.

2. Ne pokazuje interesovanje za druge žene

Muškarac s kojim izlazite će sigurno s vama podeliti neke detalje iz svog ljubavnog života, ali nikada neće naglas i pred vama komentarisati druge žene koje vidi. Ukoliko uoči simpatičnu devojku i ukaže vam na nju, znači da vas posmatra kao prijateljicu.

Takođe to kako muškarac razgovara sa ženom o drugim ženama je pokazatelj njegovih namera.

3. Razgovaraće o intimnim odnosima

Intimni odnosi znače da mu se dopadate, zar ne? Pa i ne baš. Ipak, ukoliko otkrijete da niste u mogućnosti da razgovarate sa njim o tome šta vam se dopada ili ne dopada kada ste intimni, jasno vam stavlja do znanja da nema emocionalne involviranosti.

4. Sa njim vam nikada neće biti neprijatno

Ako ste odrasla žena i stalno se brinete šta ćete obući za sastanak s njim, kako vam izgleda frizura, da li ste previše našminkani ili o čemu ćete pričati - on vas ne posmatra kao potencijalnu partnerku. Kad se nekome sviđate, taj muškarac će dati sve od sebe da se osećate prijatnom u njegovom društvu.

5. Neće dopustiti da se uvek prvi javljate

Ako izlazite ili ste u svežoj vezi, vaša komunikacija će biti česta i zabavna. Ali, ako ste primetili da ste uvek vi ta koja zove ili pošalje prvu poruku, to je jasan znak da mu nije baš stalo.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]

Video dana

Pomoć stiže

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati