Ljubav

Direktno.rs

03. 03. 2022. 10:22 0

Ovo nisu znaci ljubavi već razlog za brigu

Ponekad ponašanje našeg partnera doživljavamo kao izraz ljubavi, ali u stvarnosti su to crvene zastavice - znaci upozorenja da smo u toksičnoj vezi.

Proverite koje su:

Neprestano informisanje

Odlično je ako ste vi i vaš partner informisani o planovima za taj dan. To olakšava planiranje zajedničkog vremena i zakazivanje dnevnih obaveza. Ali ako morate stalno da obaveštavate osobu gde ste, sa kim, koliko dugo ćete biti... Ovo je veliki znak upozorenja da imate još mnogo posla na vezi.

(Pre)često pozivanje i pisanje poruka

Svakoj vezi je potrebna komunikacija i u početku se, dok traje proces upoznavanja, vrlo često čujemo ili dopisujemo. Problem nastaje ako vaš partner zahteva da budete dostupni čitav dan. Vrlo često vas zove ili vam šalje poruke i ako se odmah ne javite, slede loša volja i svađe.

Razgovori koje ne želite

Svako od nas ima ograničenja u pogledu onoga šta je voljan da podeli sa svojim partnerom. Iskrenost je veliki deio zdrave veze, ali kada neko istrajava, primorava vas i pritiska da sa njim delite informacije koje ne želite, to može biti problem. Takva osoba sigurno ne poštuje vaše granice i osećanja.

Proverava vas na društvenim mrežama

Da li ste ikada proverili neku osobu na društvenim mrežama pre nego što ste otišli ​​na sastanak? Pogotovo među mladima, trend provere društvenih mreža je veliki – sve zanima ko je potencijalni partner. Problem nastaje kada osoba stalno proverava vaše društvene mreže: da detaljno prouči ko lajkuje vaše objave, da komentariše šta objavljuju vaši prijatelji... To je znak posesivnosti.

Svaki odnos se može poboljšati ako ste i vi i vaš partner voljni da radite na tome. Od svih crvenih zastavica najveća je ta što partner ne želi da razgovara, prilagođava se i radi na boljoj vezi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]

Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati