Ljubav

Direktno.rs

22. 02. 2022. 09:02 0

3 tajne koje žena neće otkriti partneru

Stručnjaci za ljubav tvrde da čak i u najskladnijim vezama postoje tajne koje žena ni u snu neće priznati svom muškarcu.

Iako je ženama iskrenost veoma bitna u emotivnom odnosu, ipak, ma koliko bila zaljubljena i posvećena partneru, neke tajne će zauvek zadržati za sebe.
Stručnjaci za ljubav kažu da je i bolje da neke stvari partner nikad ne sazna, a mi vam otkrivamo koje su najčešće stvari koje žene prećutkuju.

1. Održavanje kontakta sa bivšim

Prema istraživanjima objavljenim 2010. godine gotovo 75 odsto žena održava kontakt sa svojim bivšim partnerima, najčešće putem društvenih mreža. Znakovi upozorenja su brzo zatvaranje prozora na ekranu ili zaklapanje laptopa u trenutku kada muškarac uđe u prostoriju.

2. Prethodna neverstva

Stručnjaci za ljubav kažu da retko koja žena priznaje momku da je varala prethodne partnere. Ona želi da bude savršena i bezgrešna u njegovim očima.

Takođe, žene misle da će to priznanje poljuljati poverenje koje je partener stekao u njih u toku veze.

3. Šta misle o njegovoj majci

Žene znaju koliko je posebna ljubav između majke i sina, te ne žele da se nađu u sredinu tog odnosa kao osoba koja ga kvari.

Ova tajna je posebno strogo čuvana na početku veze, kada žena želi da sve bude idilično. Međutim, većina žena kada stane na ludi kamen u nekoj meri prizna partneru da nije baš oduševljena činjenicom da svekrva dolazi u goste.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]

Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati