Ljubav

Direktno.rs

17. 01. 2022. 22:00 0

Dominantan ili lenjivac: Poza otkriva muškarca

Ako je misionarska poza njegova omiljena, znajte da ste s muškarcem koji voli da igra na sigurno.

Svaka žena ima pozu u seksu koja joj nudi najjači užitak. Međutim, omiljeni položaj imaju i muškarci, a to može da otkrije puno toga o njima.

Izdvojili smo pet najpopularnijih poza u seksu, a sve što treba da uradite je da mu postavite pitanje i da otkrijete ponešto o njegovom karakteru.

Misionarska poza

Misionarska poza je klasika koja uvek pali. Ako je ovo njegova omiljena poza, znajte da ste s muškarcem koji voli da igra na sigurno, a promene mu predstavljaju veliki napor. Ali, isto tako, reč je o velikom emotivcu koji uživa u strasti, dodirima i zagrljajima. Ova poza pruža vrlo bliski kontakt licem u lice zbog čega je vrlo intimna i opisuje snažna osećanja.

Dogi stajl

Još jedna klasična poza u seksu koju muškarci vole nešto više od žena. Ako je ovo njegova omiljena poza, znajte da imate posla s muškarcem koji voli da dominira i da bude vođa u svakom smislu, kako onom poslovnom tako i privatnom i intimnom. Isto tako, ova poza opisuje vrlo strastvenog i energičnog muškarca koji zna šta želi i kako to da dobije.

Poza 69

Ova poza će da pruži podjednako zadovoljstvo i jednom i drugom partneru, a najviše je vole vrlo pažljivi muškarci. On je osećajan i vrlo liberalan. Uživa u ženskom društvu i za ženu do koje mu je stalo je spreman da uradi sve. Voli zabavu, ali i mirne strastvene večeri s osobom koju smatra dragom i zanimljivom.

Poza jahačice

Poza u kojoj žena sedi na muškarcu može da bude vrlo zanimljiva, a vole je vrlo otvoreni i direktni muškarci. On je samouveren i zna šta želi, pa se ne stidi da iskaže svoja osećanja. Uživa u strasti i ženskoj lepoti i obožava da eksperimentiše.

Viljuška

Seks tokom kojeg partneri leže na boku i potpuno su spojeni je poza koju vole mnogi parovi. Ona opisuje muškarca od poverenja. Avanture nisu njegov fetiš, pa se mnogo bolje oseća u poznatom i sigurnom okruženju. Takođe, ova poza opisuje i lenje muškarce koji sve što rade, rade s pola snage.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati