Ljubav

Direktno.rs

06. 10. 2021. 22:00 0

5 znakova da žena želi raskid

Žene po svojoj prirodi teško sakrivaju emocije, a još manje sakrivaju kada se emocije ugase.

Osobe koje su već duže vreme u vezi sigurne misle da veoma dobro poznaju svog partnera, međutim, postoje stvari koje nam partner ipak prećutkuju, a mogu biti od velikog značaja. Ništa ne slama srce kao činjenica da vas osoba kojoj ste posvetili svoju ljubav, pažnju i vreme, više ne voli.

Žena će jedan period pokušavati da sakrije jasne znakove da su emocije izbledele, a kada u svojoj glavi i srcu odluči da je kraj, to ćete sigurno osetiti.

Ovih pet znakova vam mogu otvoriti oči i ukazati na ono što možda sebi ne želite da priznate.

1. Više ne govori "volim te"

Ovo vam možda ne zvuči kao problem, jer nekada dela govore više od reči, ali obratite pažnju da li se prema vama ophodni s ljubavlju i da li vam govori nežne reči kao ranije. Ukoliko ne možete da se setite kada vam je poslednji put rekla da vas voli, možda je vreme da porazgovarate s lepšom polovinom.

2. Ne komunicirate kao ranije

Ovo je znak koji nikako ne bi trebalo da ignorišete. Ukoliko vaša partnerka ne pokazuje interesovanje za vas i nemate zajedničkih tema za razgovor, to u većini slučajeva znači da više niste njena sfera interesovanja. Tišina može da ukazuje i na neki još veći problem, a jedini način da to saznate je otvoreno pitanje: "Da li je sve u redu?".

3. Stalno vam traži mane

Ovo je znak da ona više ne može da podnese vašu blizinu i da je iritirate. Sve što budete uradili za nju protumačiće na loš način, tražiće vam mane i zamerke i bićete potpuno obeshrabreni.

Umesto da vam pruži reči utehe i zagrli vas posle napornog dana, ona će osuti paljbu po vama, jer ste, naravno, uvek vi jedan jedini uzrok svakog problema.

4. Oslonja se na druge, a ne na vas

Podrška partnera je jedna od najvažnijih stvari u vezi, a ako primetite da se partnerka više oslanja na prijatelje ili nekog trećeg, to je znak za uzbunu.

5. Niste deo njenih planova

Ovo je više nego jasan znak da su se njene emocije ugasile. Zamislite da posle toliko putovanja, uspomena i lepih trenutaka devojka izgovori: "Znaš, planiram da se preselim u drugi grad" ili "Sledeće godine bih volela da idem na more". Ove izjave su indikator za nedostatak ljubavi, jer je "ja" zauvek zamenilo "mi".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati