Ljubav

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

09. 09. 2021. 14:03 1

Na ljubavnoj mapi Grci najbolji: Ima li Srba?

Istraživanje sprovedeno među 27 nacija i preko 30.000 ispitanika o njihovim intimnim fantazijama, navikama i odnosima, a rezultati su pokazali (ne)začuđujuće podatke - Srbije na mapi ni nema, a predvodnici su Grci gde se čak 87% odraslih muškaraca pohvalilo da imaju ljubavne odnose barem jednom nedeljno, prenosi britanski "Sun".

Izgleda da Grčka kao destinacija za letovanje nije toliko popularna samo zbog lepih plaža, girosa, feta sira i pristupačnih aranžmana. Tamo možete da pronađete i lidere u kvantitetu i kvalitetu intimnih odnosa. 

Odmah iza Grka nalaze se Norvežani gde se čak 35% žena izjasnilo da ima orgazam svaki dan. Koliko god nam Skandinavci delovali hladni, izgleda da su veoma strastveni, ali i podučeni kako ženama treba udovoljiti. Hladno vreme je, čini se, vremenska prilika koja im ide na ruku, pa je vođenje ljubavi najbolja metoda za "zagrevanje". Pa ko voli - nek izvoli u Grčku na letovanje, a u Norvešku na zimovanje. Avanture neće manjkati.

U Japanu je opšta suša. Oni su se izjasnili da za intimizaciju nemaju dovoljno vremena zbog posla broja sati koje provode na istom, dok bi Francuzi sve "na brzaka", samo ne znamo gde oni žure. Tek 13% mogu da izdrže duže od 13 minuta, pokazuju "Durexova" istraživanja. Brazilci su im potpuni opozit, pa ako volite na duže staze, u Brazilu može da potraje i do 30 minuta.

Za Britance, sa druge strane, znamo da su razuzdani i da često imaju ponašanje kao da su "pušteni sa lanca", pa ne čudi što su na vrhu liste po fetišima. Čak 1,5 miliona Britanaca se poverilo da ima "foot" fetiš, a Mančester je potvrđeni grad ljubitelja "palčica".

Poljaci više vole straga nego spreda, Italijani oral, a Amerikanci su veoma druželjubivi, pa se oni često druže "u troje".

Rusi su otišli najdalje, pa su 12. septembar proglasili "Danom začeća", pa ohrabruju stanovništvo da tog dana ostanu kod kuće i rade na reprodukciji. Ko "ubode" na taj dan, čeakju ga vredne nagrade devet meseci kasnije.

Novozelađanke su svetske rekorderke u menjanju partnera, pa za života ih u proseku promene preko 20.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]

Video dana

Probaj i ti, zabavno je

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati