Ljubav

Direktno.rs

06. 09. 2021. 20:58 0

Najpopularnija seks poza svih generacija

Izgleda da generacije nemaju iste navike kad je reč o učestalosti upražnjavanja seksa, ali se slažu koja im je omiljena poza.

Kompanija "Bespoke Surgical" ispitala je 1.000 ljudi o njihovim željama u krevetu. Ispostavilo se da je pseći položaj (doggy style) krajnji favorit.

Istraživanje je otkrilo zašto je pseći stil toliko popularan: u ovom položaju moguć je dublji prodor, što je idealno za intenzivniju stimulaciju G-tačke. Uz to, dominantnost i pokornost se mogu intenzivno doživeti.

Inače, na drugom mestu položaja u seksu je klasična misionarska poza, a sledi je "kaubojka". Nadalje, ali sa znatno nižim procentom, ispitanici su i dalje favorizovali obrnutu "kaubojku" i lotos.

Pripadnici najmlađe generacije su se izjasnili da im je "seks otpozadi" najbolji. Milenijalci su bili približno na istom nivou, dok je generacija X (9 puta mesečno) i "baby boomer" (6,6 puta mesečno) ređe praktikovala ovu pozu u krevetu.

Podsetimo, "baby boomer" je generacija rođenih otprilike od 1946. do 1964. godine, generacija X 1965-1979, milenijalci 1980-1994, a generacija Z su rođeni nakon 1995. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Da odigramo jednu partijicu?

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati