Ljubav

20. 08. 2021. 11:25 13

Ana traži "Milovana": Zaljubila se u Budvi, diže region da ga nađe

Rođena Parižanka koja živi u Beogradu, inače profesorka francuskog jezika, polovinom jula otišla je na odmor u Crnu Goru, gde se desio susret sa muškarcem koji je na nju ostavio snažan utisak i za kojim sada traga.

Ljubav je verovatno jedina neopipljiva stvar u koju veruju svi. A ona na prvi pogled je nešto u šta veruju oni koji su je doživeli i bez puno truda ostavljaju svim "nevernim Tomama" da se svojim iskustvom uvere u istu.

Ana (37) iz Beograda je jedna od od onih koja je tako nešto doživela, a onda ujedinila čitavu Srbiju da pronađe svog "Milovana".

Rođena Parižanka, koja živi u Beogradu, inače profesorka francuskog jezika polovinom jula otišla je na odmor u Crnu Goru, gde se desio susret sa muškarcem koji je na nju ostavio snažan utisak i za kojim sada traga.

- Otišla sam sa svojom porodicom do Starog grada u Budvi, bilo je poslednje veče odmora. Otišli smo do lokala brze hrane, a ja sam dozivala sestru da mi potvrdi šta želi da jede. Nije me čula, pa sam je dozivala glasnije - kaže Ana za Telegraf i kroz šalu dodaje da je i inače glasna, jer je i glumica i kada glumi u pozorištu želi i da je poslednji red čuje.

- Imam glas koji budi iz mrtvih - kaže ona.

Tada se okrenuo čovek za kojim danas, dva meseca kasnije, Ana traga.

- Stajao je ispred mene i izvinila sam mu se jer sam bila glasna, a on je počeo da se šali da verovatno pevam u operi ili horu. Postidela sam se, ali je njemu to bilo verovatno simpatično, pošto je nastavio da se šali - priseća se Ana, koja je i na Fejsbuku napravila stranicu "Ana traži Milovana", kako bi stupila u kontakt sa muškarcem koji je za nju, priznaje, bio fatalan.

- Osetila sam jaku hemiju, čak i ja pričljiva ostala sam bez teksta - iskrena je ova devojka.

- Neko te za tren tako pogledom, stavom i energijom emotivno dotakne da se potpuno izgubiš - priznaje.

Inače, Ana je u potragu krenula odmah po povratku u Beograd jer, kako kaže, nema šta da izgubi i smatra da ništa nije nemoguće.

- Prvo sam kontaktirala piceriju ispred koje smo se sreli, pomislila sam da je redovan gost budući da je naručio kafu u 22 časa, ali nažalost bilo je bezuspešno - govori ona o početku potrage za "Milovanom".

Kasnije je postavljala objave u primorskim grupama za smeštaj, postao, pa čak i onima za kupovinu i prodaju.

- Nadala sam se da će ga neko po opisu prepoznati, videti oglas i javiti se - dodaje.

Kako glas nije stizao do misterioznog gospodina, Ana je napravila Fejsbuk stranicu "Ana traži Milovana" u nadi da će možda na taj način doći do njega.

- Možda će da se pročuje da neka devojka šalje poruke svom sagovorniku iz Budve - kaže ona za čoveka koga opisuje kao lepo vaspitanog, duhovitog, interesantnog i otvorenog.

- On je crn, ima između 40 i 55 godina, visok i sa po kojom sedom na bradi. Govori ekavicu, ali ne znam da li živi u Srbiji ili u Crnoj Gori - zaključuje Ana, koja se nada da će potraga biti uspešna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]

Video dana

Probaj i ti, zabavno je

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati