Ljubav

Direktno.rs

02. 07. 2021. 21:38 0

Po seksu prepoznajte da li je on pravi

Ako ste se ikada pitali da li je čovek s kojim uživate u seksu pravi za vas, ovi odgovori će rešiti vašu dilemu.


1. Osećate se jako prijatno dok ležite pored njega u krevetu, uprkos tome što vam telo nije savršeno i što imate koji kilogram viška.

2. Pored njega ste bukvalno svoj na svome i nije vam problem da vodite ljubav i sa upaljenim svetlom ili usred bela dana. Ne pada vam na pamet da se pokrivate čaršavima ili da se iskradate iz kreveta i obučete dok on spava.

3. Otvoreno i bez ustručavanja možete da razgovarate o tome šta u seksu volite, a šta ne. Bez problema kažete šta biste voleli da probate, šta je za vas neprihvatljivo, a šta zabavno, a uz sve to, i dalje ste ludi jedno za drugim.

4. U vašem seksualnom životu nema mesta za sebičluk i oboje ste najsrećniji kada zadovoljite jedno drugo. Nijedno od vas ne ostaje uskraćeno za ono što mu prija.

5. Kada niste zajedno, maštate kako vodite ljubav s njim i delite s njim svoje maštarije, a on s oduševljenjem prihvata vašu igru.

6. Zbog njega se osećate dobro u svojoj koži. Nikada niste uskraćeni za njegove poljupce, dodire, seksi poglede, komplimente.

7. I naravno, najvažnije od svega, tokom vaše ljubavne igre on se ne libi da vas dovede do vrhunca i uradi sve što je za to potrebno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]

Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati