Ljubav

Direktno.rs

19. 06. 2021. 18:22 0

Mladi danas najčešće raskidaju iz ovog razloga

Istraživanje sprovedeno među 2.461 singl Britancima dovelo je do iznenađujućeg podatka kada su u pitanju raskidi veza među mladim parovima.

Na prvi pogled, reklo bi se da dosada u odnosu vlada među starijim parovima, koji su u vezi godinama, pa i decenijama. Da od dosade, ipak, boluju i mlađi ljudi, pokazuje istraživanje sprovedeno u Britaniji. Ispitanici su imali od 18 do 30 godina i raskinuli su vezu u prethodnih 12 meseci.

Ispostavilo se da mladi najčešće raskidaju posle deset meseci zabavljanja, i to zbog - dosade. Čak dve petine ispitanika nije krilo da im je veza postala dosadna posle samo 10 meseci.Istraživanje je pokazalo i da više od polovine raskida nije bilo uzajamno, 34 odsto ispitanika reklo je da je odluku donela samo jedna strana, a svaki peti je priznao da se sa bivšim partnerom nije razišao u miru.

Među razlozima za prekid veze su i nedostatak poverenja, što je bio kamen spoticanja za 31 odsto parova, i prevara, na koju se požalilo 22 odsto parova. Ono što je zajedničko mnogima je konflikt, pa se tako, svaki drugi par u vezi mnogo svađao.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati