Ljubav

Direktno.rs

18. 06. 2021. 21:08 0

Muškarac će uraditi ovih 7 stvari pre nego što vas poljubi

Da li vam se ikada desilo da vas je neki muškarac pitao da li sme da vas poljubi? Teško. Retko koji muškarac će to uraditi.

Ali će ga zato mali znakovi i pokreti tela odati i jasno vam dati na znanje da je zainteresovan za vas i da želi da postanete bliskiji, počevši od poljupca.

Sve što je potrebno jeste da vi znate da "pročitate" te male znakove.

Odaćemo vam tajnu i reći vam da na ovih sedam stvari treba da obratite pažnju:

1. Utišaće se

Ne možete da se ljubite ako oboje pričate u isto vreme. Baš zato će muškarac početi sve manje i manje da govori, a njegovi odgovori na vaša pitanja će postati sve kraći i kraći. Pored toga će njegov glas postati tiši i intimniji.

2. Vrpoljiće se

Muškarac je pre prvog poljupca nervozan. Tražiće pravi trenutak u razgovoru da vam se približi i zbog toga će pokazivati znakove nervoze, kao što je vrpoljenje. Ako ne može da sedi mirno na jednom mestu, možda je to razlog.

3. Fokusiraće se na svoje usne

Ako želi da vas poljubi, muškarac će svesno i nesvesno da počne da priprema svoje usne za "akciju". Oblizaće ih i/ili namazati balzamom za usne. Osvežiće dah novom žvakaćom gumom ili bombonom na bazi peperminta.

4. Počeće da gleda u vaše usne

Pogled će mu se sa vaših očiju spustiti na usne. Da, i dalje ga zanima šta imate da kažete, ali ne može da se suzdrži, jer, pre svega, želi da vas poljubi.

5. Počeće "slučajno" da vas dodiruje

Mali dodir po ramenu, po ruci ili sudaranje kolenima ispod stola nisu slučajnost, već jasan znak da muškarac želi fizički da vam se približi. Tim potezima želi da vidi kako ćete reagovati na njegov dodir i da li ste zainteresovani za poljubac.

6. Smanjiće udaljenost između vaših tela

Njegovo telo će se tookom vašeg razgovora sve više približavati vašem. U toj nameri ga neće sprečiti ni sto između vas. Okružuje vas preglasna muzika? Odlično, to je prava prilika da se nagne i šapuće vam direktno u uvo.

7. Pohvaliće vaš miris

Predivno mirišeš, kompliment je koji će muškarac često udeliti ženi. To je siguran način da muškarac uđe u ženin privatni prostor i dodatno joj se približi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati